Header Ads

Αυτοκτόνησε ο Αμερικανός ηθοποιός Σταν Κιρς, γνωστός από το Χάιλαντερ

Ο Σταν Κιρς, πιο γνωστός ως Ρίτσι Ράιαν από την τηλεοπτική σειρά Χάιλαντερ, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Αντζελες.

Σύμφωνα με τη αστυνομία, η σύζυγος του ηθοποιού, Κρίστιν Γκριν, βρήκε τον Κιρς, απαγχονισμένο μέσα στο μπάνιο, το Σάββατο, 11 Ιανουαρίου.

Ο Ρίτσι Σταν ξεκίνησε από την ηλικία των τεσσάρων ετών να ασχολείται με την υποκριτική έχοντας ως πρώτη του παρουσία στον φακό μία διαφήμιση για την σούπα Κάμπελ.

Στο ενεργητικό του υπήρχαν διάφορες τηλεοπτικές σειρές, πέρα από το Χάιλαντερ, όπως το «JAG», «General Hospital» αλλά και το «Friends», στο οποίο υποδήθηκε τον νεαρό Ιθαν, που φλέρταρε την Μόνικα, ισχυρίζοντας πως ήταν 21 ετών αν και στην πραγματικότητα ήταν ανήλικος.

Παράλληλα υπήρξε και εξαιρετικός δάσκαλος υποκριτικής.

Σύμφωνα με τα πρώτα δημοσιεύματα δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

«Με μεγάλη οδύνη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Σταν Κιρς» γράφει η επίσημη σελίδα της σειράς στο Facebook, προσθέτοντας: «Χωρίς τον Σταν Κιρς, η σειρά θα ήταν πολύ κατώτερη. Προσέδωσε χιούμορ, ευγένεια και έναν παιδικό ενθουσιασμό στον χαρακτήρα του Ρίτσι Ράιαν που υποδύθηκε για έξι σεζόν». 

Οσο για την σύζυγο του, με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και την συμπαράσταση που της έδειξε, λέγοντας, «Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την συμπαράσταση και αγάπη που μου έδειξαν. Δεν μπόρεσα να απαντήσω σε όλα τα κείμενα, τις κλήσεις, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - αλλά διάβασα ή άκουσα κάθε ένα από αυτά.Νιώθω ότι περιβάλλομαι από αγάπη και είμαι για πάντα ευγνώμων σε όλους εσάς».

Ο Σταν Κιρς φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Ντιουκ, στην Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών, και παρακολούθησε τα μαθήματα των πολιτικών επιστημών, πριν το εγκαταλείψει για την υποκριτική.

Πηγή: TMZ

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.