Header Ads

Η Οπερα του Σίδνεϊ τιμά του πυροσβέστες με μία μοναδική «παράσταση»

Η φημισμένη Όπερα του Σίδνεϊ άλλαξε όψη, καθώς στην πρόσοψη του κτιρίου προβάλλονται φωτογραφίες με πυροσβέστες. Ήταν ένας τρόπος να δείξει την ευγνωμοσύνη της για την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν όλο αυτόν τον καιρό στην μάχη με τις πυρκαγιές.

Οι εικόνες συνοδεύονται από το μήνυμα «Σας ευχαριστούμε πυροσβέστες» (Thank you, Firies), μαζί με ζωγραφισμένες καρδιές.

Η Όπερα του Σίδνεϊ, ετοιμάζει τον Μάρτιο μία μεγάλη εκδήλωση, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα, τα οποία θα δοθούν στις πληγείσες περιοχές.

Στο λογαριασμό της στο Twitter, μαζί με την φωτογραφία που έχει αναρτήσει διαβάζει κανείς τα εξής:

«Σήμερα το βράδυ η Όπερα του Σίδνεϊ φωταγωγείται προκειμένου να δείξουμε την στήριξη μας στους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Αυστραλία. Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα ελπίδας και δύναμης και να ευχαριστήσουμε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και τους εθελοντές για τις απίστευτες προσπάθειες και το θάρρος τους».

Το πυροσβεστικό σώμα της Νέας Νότιας Ουαλίας, ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Facebook, με την φωταγωγημένη Όπερα του Σίδνεϊ. Μάλιστα κάποιος πρόσθεσε το σχόλιο, «Η καλύτερη παράσταση».

Περισσότερα από 48 εκατομμύρια στρέμματα γης έχουν καεί από τις πυρκαγίες, 27 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους, χιλιάδες σπίτια έχουν καταστραφεί ενώ πολλοί κάτοικοι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις περιοχές που μένουν.

Σημειώνεται πως 1 δισεκατομμύριο ζώα έχουν πεθάνει, ενώ όπως δήλωσε η υπουργός Περιβάλλοντος Σούζαν Λέι, στην εφημερίδα The Sydney Morning Herald, υπάρχει σοβαρή περίπτωση, τα κοάλα να χαρακτηριστούν ως είδος προς εξαφάνιση.

Πηγή: HuffPost US

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.