Header Ads

Η Τζέσικα Σίμπσον αποκαλύπτει: Κακοποιήθηκα σεξουαλικά σε ηλικία έξι ετών

Η ζωή της Τζέσικα Σίμπσον, υπήρξε για καιρό δημόσιο θέαμα, όπως θυμόμαστε από την εκπομπή της, τύπου ριάλιτι, στο MTV, με θέμα τη κοινή ζωή με τον πρώην σύζυγο της Νικ Λασέι. Τώρα, η σταρ αποφάσισε να μοιραστεί όλες τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε στη ζωή της, όπως και την μάχη που έδωσε με τον εθισμό, μέσα από την αυτοβιογραφία, με τίτλο, «Open Book» (Ανοιχτό Βιβλίο).

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ, ηθοποιός και επιχειρηματίας, αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι κακοποιήθηκε ως παιδί, τραυματική εμπειρία που την οδήγησε στην εξάρτηση από το αλκοόλ και τα χάπια. Μία «ελεύθερη πτώση» που κράτησε μέχρι το 2017, όταν όπως λέει η ίδια, «έπιασα πάτο».

Μέσα από το βιβλίο της μεταφέρει την τρομακτική πορεία της, ευελπιστώντας να βοηθήσει ανθρώπους οι οποίοι αντιμετωπίζουν, ανάλογα προβλήματα.

«Σκότωνα τον εαυτό μου καταναλώνοντας αλκοόλ και παίρνοντας χάπια», ομολογεί στην αυτοβιογραφία της.

Αποκαλύπτει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά στην ηλικία των έξι ετών, από την κόρη οικογενειακών φίλων των γονιών της, με την οποία και μοιράζονταν το ίδιο κρεββάτι, όποτε την φιλοξενούσαν. Μια ιστορία που κουβαλούσε μέσα της χρόνια.

«Ξεκινούσε με απαλό χάδι στην πλάτη και μετά άγγιζε σημεία του σώματος μου που με έκανε να νιώθω εξαιρετικά άβολα».

Οι γονείς της το έμαθαν πολλά χρόνια μετά.

Το 2017, μετά από ένα πάρτι που διοργάνωσε στο σπίτι της για το Χαλογουίν,  η Τζέσικα Σίμπσον, αποφάσισε να βάλει τέλος στο «σπιράλ» που είχε παγιδευτεί. 

«Έπρεπε να σταματήσω. Αν είναι το αλκοόλ που δημιουργεί όλα αυτά τα προβλήματα, τότε πρέπει να σταματήσω να πίνω».

Με την βοήθεια γιατρών και ψυχολόγων και συνεδρίες στις οποίες συμμετείχε δύο φορές την εβδομάδα, «έδωσα το δικαίωμα στον εαυτό μου να νιώσει τον πόνο, να δει τις πληγές».

«Έπρεπε να βρω την σωστή κατεύθυνση και να περπατήσω στον ίσιο δρόμο, χωρίς φόβο».

Η Τζέσικα Σίμπσον πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσει νέα τραγούδια, μαζί με το βιβλίο της, τα πρώτα από το 2010 και το Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ.

Πηγή: HuffPost US

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.