Header Ads

ΑΣΕΠ : 7 προσλήψεις στη ΔΕΥΑ Θήρας

ΑΣΕΠ : 7 προσλήψεις στη ΔΕΥΑ Θήρας

ΑΣΕΠ : 7 προσλήψεις στη ΔΕΥΑ Θήρας

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας του Νομού Κυκλάδων έχοντας υπ’ όψιν τις ισχύουσες διατάξεις, ανακοινώνει την υπ’ αριθμ. ΣΟΧ1/2020 για την σύναψη σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ (8) μήνες, επτά (7) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα μέσω ΑΣΕΠ της Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας, που εδρεύει στο Δημοτικό Διαμέρισμα Φηρών Νομού Κυκλάδων, και συγκεκριμένα

1 ΤΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
1 ΔΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ)
5 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
Τα αντίστοιχα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης, τα κριτήρια κατάταξης των υποψηφίων ,τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έγκυρη συμμετοχή τους στην διαδικασία επιλογής, καθώς και οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες αναφέρονται λεπτομερώς στην Ανακοίνωση ΣΟΧ1/2020 του ΑΣΕΠ και στο σχετικό Παράρτημα, τα οποία έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της ∆.Ε.Υ.Α.Θ. και του Δήμου Θήρας.

Απαραίτητα δικαιολογητικά
Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β του ΑΣΕΠ), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος.

Η προκηρυξη εδω

Dikaiologitika News
Από το Blogger.