Header Ads

Κοζάνη: Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 3

Εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης με τους πολίτες με τίτλο «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23.2.2024, από τις 18:00 έως τις 21:00, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Θα συζητηθούν θέματα όπως, η αποστολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης σήμερα, η αναπτυξιακή στρατηγική της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και  Δίκαιη Μετάβαση και πράσινες δεξιότητες.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν μεταξύ άλλων, οι Ευρωβουλευτές, Μανώλης Κεφαλογιάννης και Έλενα Κουντουρά, η επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Νιόβη Ρίγκου, ο επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης, η υπεύθυνη θεσμικών σχέσεων Ελλάδας Κύπρου, Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, Μαριάννα Ναθαναήλ, ο διοικητής της ΔΥΠΑ, Σπύρος Πρωτοψάλτης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Αμανατίδης, ο επικεφαλής του Europe direct Δυτικής Μακεδονίας, Κωστής Στεργίου και ο πρόεδρος του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας – μέλος της επιτροπής παρακολούθησης του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης. 

Θα προηγηθεί, από τις 11:00 το πρωί της ίδιας ημέρας εργαστήριο για δημοσιογράφους και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Δυτικής Μακεδονίας. Την εκδήλωση διοργανώνουν, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.