Header Ads

Πτολεμαΐδα: Μαζική η συμμετοχή των αγροτών στη χθεσινή μηχανοκίνητη πορεία

Αγρότες Κατερίνης

Μία από τις πλέον μαζικές, αγροτικές κινητοποιήσεις, έγινε, χθες, στην Πτολεμαΐδα, με πρωτοβουλία του Αγροτικού Συλλόγου Βερμίου, και τη συμμετοχή αγροτών με τον εξοπλισμό τους από τον κόμβο των Κοίλων και εκείνον του Φιλώτα Φλώρινας, με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών, να φέρουν τα τρακτέρ και τα λοιπά αγροτικά μηχανήματα που διέσχισαν την πόλη, στα 150. Η μηχανοκίνητη πορεία ξεκίνησε από το ύψος της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας και λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφθασε στο Δημαρχείο Εορδαίας, όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Εορδαίας Π. Πλακεντάς και οι Αντιδήμαρχοι.

Επιδίδοντας το υπόμνημα με τα αιτήματα ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βερμίου Κυριάκος Λωτίδης, προς τον κ. Πλακεντά, ανάφερε, μεταξύ άλλων, πως στέλνει μήνυμα σε όλη τη χώρα ότι ο Νομός Κοζάνης είναι εδώ και αγωνίζεται για τα προβλήματα του, απαιτώντας από την κεντρική εξουσία να σκύψει με πραγματικό ενδιαφέρον στα αιτήματα του κλάδου, που ταλανίζουν τους εκπροσώπους του, εδώ και χρόνια. Ζήτησε, τόσο από τον Δήμαρχο Εορδαίας όσο και από όλους τους πολίτες, να συμπαρασταθούν στον Αγώνα τους.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Πλακεντάς, αφού, διαβεβαίωσε πως θα είναι δίπλα στους Αγρότες και στους κτηνοτρόφους, δεσμεύτηκε ότι το υπόμνημα τους θα αποσταλεί στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς και σε όλα τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.