Header Ads

ΑΣΕΠ 4Κ2018: Τα αποτελέσματα για τις μόνιμες προσλήψεις στην ΕΥΔΑΠ

ΑΠΕ ΜΠΕ

Από επιλαχόντες θα καλυφθούν οι 30 μόνιμες θέσεις εργασίας στην ΕΥΔΑΠ μέσω ΑΣΕΠ.

Γνωστοποιείται η πλήρωση, σύμφωνα με τη διάταξη της παρ. 7 του άρθρου 25 του Ν. 4765/2021, (Α΄ 6), όπως ισχύει, τριάντα (30) θέσεων προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου στην Ανώνυμη Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτεύσας (Ε.Υ.Δ.Α.Π. Α.Ε.) του κλάδου ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ (ΕΤ2), χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες της Προκήρυξης 4Κ/2018 (ΦΕΚ 13/2018, τ. Α.Σ.Ε.Π.), με τα ίδια προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην ανωτέρω προκήρυξη.

Η επιλογή των προσληπτέων στις νέες θέσεις θα πραγματοποιηθεί από τον πίνακα των ήδη κληθέντων και επιτυχόντων στην πρακτική δοκιμασία εφόσον υπάρχουν και επαρκούν. Σε διαφορετική περίπτωση η επιλογή θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων, κριτηρίων και ιδιοτήτων των επιλαχόντων του κλάδου ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ (ΕΤ2) βάσει των δικαιολογητικών που έχουν συνυποβάλει με την αίτηση συμμετοχής τους στην ως άνω διαδικασία και με τη σειρά που έχουν αυτοί στους πίνακες κατάταξης του εν λόγω κλάδου και αφού τύχουν ειδικής πρακτικής δοκιμασίας, όπως ορίζεται στη προκήρυξη (4Κ/2018).

Προσόντα ή ιδιότητες που αποκτήθηκαν μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής (15.05.2018) στην ανωτέρω προκήρυξη, δεν εξετάζονται.

Προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων θα εκδοθεί νεότερο Δελτίο τύπου.

Συνημμένος Πίνακας Κατανομής Θέσεων ΕΔΩ

#ΑΣΕΠ #ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ #ΜΟΝΙΜΕΣ_ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΕΥΔΑΠ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.