Header Ads

ΑΣΕΠ: «Τρέχουν» οι αιτήσεις για πάνω από 400 μόνιμες προσλήψεις

ΑΣΕΠ: «Τρέχουν» οι αιτήσεις για πάνω από 400 μόνιμες προσλήψεις

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις στις δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ (3Κ/2022 και 4Κ/2022) για συνολικά 403 μόνιμες προσλήψεις στην ΕΛΣΤΑΤ και στην Παιδεία.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις στις δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ (3Κ/2022 και 4Κ/2022) για συνολικά 403 μόνιμες προσλήψεις στην Ελληνική Στατιστική Αρχή στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καθώς και στον ευρύτερο τομέα της Παιδείας.

Πιο συγκεκριμένα, η προκήρυξη 3Κ/2022 του ΑΣΕΠ, αφορά την πρόσληψη 283 ατόμων, με συμβάσεις αορίστου χρόνου, στο υπουργείο Παιδείας, στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης, στην ΠΔΕ Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, στα Γενικά Αρχεία του Κράτους, στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας και Κορσέων καθώς και σε 13 Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ).

Οι αιτήσεις στην 3Κ/2022 θα είναι ανοικτές έως και την Τρίτη, 26 Ιουλίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι

Αναλυτικά, οι 283 θέσεις κατανέμονται στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στα Γενικά Αρχεία του Κράτους, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης, στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στο Πάντειον Πανεπιστήμιο, στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις και Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω προκήρυξη περιέχει 283 θέσεις εργασίας για 37 διαφορετικές ειδικότητες που κατανέμονται σε σε 15 Δήμους και 17 Περιφέρειες όλης της χώρας.

Παράλληλα, η προκήρυξη 4Κ/2022 αφορά την πλήρωση 120 θέσεων, μόνιμου προσωπικού, στην ΕΛΣΤΑΤ καθώς και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Οι αιτήσεις στην 4Κ/2022 θα είναι ανοικτές έως και την Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 και ώρα 14:00.

Στην προκήρυξη 4Κ/2022 του ΑΣΕΠ ζητούνται 120 άτομα από 14 διαφορετικές ειδικότητες, ενώ οι προσλήψεις στην ΕΛΣΤΑΤ και στην ΑΠΔΠΧ κατανέμονται σε 18 περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

Οι ειδικότητες αφορούν προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Κυρίως ζητούνται μηχανικοί, διοικητικοί υπάλληλοι, απόφοιτοι πληροφορικής, οικονομολόγοι, στατιστικοί αλλά και επιμελητές.

#ΑΣΕΠ #ΑΙΤΗΣΕΙΣ #ΜΟΝΙΜΕΣ_ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.