Header Ads

Σχεδόν 200 προσλήψεις σε μεγάλο νησί

Σχεδόν 200 προσλήψεις σε μεγάλο νησί

Ο Δήμος Ρόδου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν ογδόντα εννέα (189) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων.

Ο δήμος Ρόδου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν ογδόντα εννέα (189)ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Ρόδου, και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την υποβάλουν υποχρεωτικά μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στο Δήμο Ρόδου Πλ. Ελευθερίας 1, στο Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψη κου Ευστρατίου Καριοφύλλη (τηλ. επικοινωνίας: 2241361214), είτε ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: ekariofyllis@rhodes.gr.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

#ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΝΗΣΙ #ΡΟΔΟΣ #ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.