Header Ads

Γκάμπι Πετίτο: Βρέθηκαν υπάρχοντα του αγνοούμενου Brian Laundrie

Το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Sarasota κλήθηκε την Τετάρτη σε ένα φυσικό καταφύγιο της Φλόριντα, όπου η αστυνομία βρήκε πρόσφατα αντικείμενα που ανήκαν στον Brian Laundrie.

Το Myakkahatchee Creek Environmental Park, είναι πολύ κοντά στο Carlton Reserve, όπου οι γονείς του Laundrie είπαν ότι είχε φύγει για να κάνει πεζοπορία πριν από έναν μήνα και δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι.

Το γραφείο του ιατροδικαστή δεν διευκρίνισε αν βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα ή τι ώρα κλήθηκαν στον χώρο.

Οι τοπικές ειδήσεις κατέγραψαν εικόνες μιας σκηνής που ανεγέρθηκε στο πάρκο και του σερίφη της κομητείας Λι που έφτασε στη σκηνή.

Η εξέλιξη έγινε μια μέρα αφότου οι αρχές άνοιξαν ξανά το περιβαλλοντικό πάρκο Myakkahatchee Creek στο κοινό. Είχε έκλεισε για σχεδόν ένα μήνα, ενώ οι ομοσπονδιακοί πράκτορες έψαχναν για τον Laundrie.

Ο Laundrie, 23 ετών, αναζητείται για φερόμενη τραπεζική απάτη και θεωρείται άνθρωπος-κλειδί στην ανεξιχνίαστη υπόθεση ανθρωποκτονίας της φίλης του Gabby Petito, 22 ετών, με την οποία βρισκόταν σε οδικό ταξίδι που κατέληξε στο θάνατό της από στραγγαλισμό. Ο Laundrie επέστρεψε στο σπίτι της στο North Port της Φλόριντα, χωρίς αυτήν στις αρχές Σεπτεμβρίου και αρνήθηκε να συνεργαστεί με την αστυνομία αφού οι γονείς της Petito ανέφεραν την εξαφάνισή της στις 11 Σεπτεμβρίου.

Λίγες μέρες αργότερα, οι γονείς του Laundrie ανέφεραν την εξαφάνισή του, και οι αρχές του νόμου εξέδωσαν ένταλμα σύλληψής του λόγω της μη εξουσιοδοτημένης χρήσης χρεωστικής κάρτας το διάστημα που η οικογένεια της Petito είχε χάσει την επαφή μαζί της.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου, το πτώμα της βρέθηκε στο Εθνικό Πάρκο Γκραντ Τέτον του Γουαϊόμινγκ, κοντά στο οποίο οι μάρτυρες είχαν εντοπίσει το φορτηγάκι που χρησιμοποιούσε το ζευγάρι για να ταξιδέψει σε όλη τη χώρα.

Η Sara Boboltz συνέβαλε στην αναφορά.

 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.