Header Ads

Έπιασαν «εισπράκτορα» ομάδας εκβιαστών

Μπροστά σε έναν παλιό τους γνώριμο έπεσαν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της ΕΛΑΣ κατά την εξόρμησή τους σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Σε ένα από αυτά, στον Ταύρο, είδαν έναν 56χρονο με πλούσιο ποινικό παρελθόν και, όταν βγήκε από το μαγαζί, προχώρησαν σε έλεγχό.

Μέσα στο αυτοκίνητό του είχε ένα πιστόλι με τέσσερα φυσίγγια και του πέρασαν χειροπέδες για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς δεν είχε άδεια κατοχής και οπλοφορίας.

Εκείνο, όμως, που τους προκάλεσε εντύπωση είναι ότι επάνω του είχε τρία κινητά τηλέφωνα, ενώ μέσα στο όχημα άλλα πέντε, όλα τους ενεργά σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο 56χρονος πρώτη φορά είχε συλληφθεί το 2004 για εκβιάσεις και προστασία σε νυχτερινά κέντρα. Τρία χρόνια αργότερα για σωματική βλάβη και αρπαγή, το 2010 πάλι για κατοχή παράνομου όπλου, το 2011 για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, ενώ την ίδια χρονιά το όνομά του ήταν στη δικογραφία με την εξάρθρωση ομάδων εκβιαστών.

Σε μία από αυτές φέρεται να είχε τον ρόλο του «εισπράκτορα», δραστηριότητα την οποία δεν θεωρούν απίθανο οι αξιωματικοί της Ασφάλειας να συνεχίζει, χωρίς όμως να έχουν αποδείξεις και να μπορούν να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος του.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.