Header Ads

Πήγε να κλέψει μοτοσυκλέτες με τρακτέρ - και την πάτησε

Θρασύτατος ληστής επιχείρησε να κλέψει μοτοσυκλέτες από αντιπροσωπεία σε κεντρικό δρόμο του Κουίνσλαντ, της Αυστραλίας κατά την διάρκεια της νύχτας, χρησιμοποιώντας έναν φορτωτή.

Στο βίντεο που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, ο επίδοξος ληστής καταστρέφει την γυάλινη πρόσοψη του καταστήματος και στην συνέχεια «αρπάζει» τις δύο μοτοσικλέτες τύπου εντούρο. 

Αυτή δεν ήταν η μόνη ληστεία που έκανε το ίδιο βράδυ ο δράστης αφού λίγο πρίν είχε κλέψει τον φορτωτή μπροστά στα μάτια του εμβρόντητου ιδιοκτήτη του, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Τα περιπολικά της αμέσου δράσεως ξεκίνησαν ένα ανελέητο κυνηγητό πρώτα στους δρόμους της πόλης και στην συνέχεια στα προάστια με τον δράστη να παρανομεί κατ′ εξακουλούθηση, αφού για να αποφύγει την σύλληψη οδήγησε τον φορτωτή στις γραμμές του τραίνου, με αποτέλεσμα να χάσει το βαρύ όχημα την ισορροπία του σε ανάχωμα και να αναποδογυρίσει.

Ο ληστής εκανε μια τελευταία, απέλπιδα προσπάθεια να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, αυτή την φορά πεζός, αλλά χωρίς επιτυχία.

Όσο για τις μοτοσυκλέτες, αυτές καταστράφηκαν ολοσχερώς κατά την καταδίωξη.

 

Πηγή: BBC

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.