Header Ads

Μόνο εμβολιασμένοι στο Australian Open

Australian Open

Μόνο εμβολιασμένοι θα αγωνιστούν στο Australian Open, όπως δήλωσε  ο υπουργός αθλητισμού Μάρτιν Πακούλα.

Μπορεί μέχρι τώρα να μην έχει ανακοινωθεί κάτι, δηλαδή αν θα ισχύσει ή όχι ένας τέτοιος περιορισμός, αλλά ο υπουργός αθλητισμού, προτρέχει να κάνει τις δικές του ανακοινώσεις και εκτιμήσεις.

Οι τενίστες που σχεδιάζουν να αγωνιστούν στο ερχόμενο τουρνουά της Αυστραλίας, θα πρέπει να εμβολιαστούν πλήρως για να δώσουν στον εαυτό τους την ευκαιρία να παίξουν στο πρώτο Grand Slam της σεζόν.

Η  πολιτεία της Βικτόρια, της οποίας η Μελβούρνη είναι πρωτεύουσα, έχει κάνει ήδη των εμβολιασμό υποχρεωτικό για όλους τους επαγγελματίς αθλητές, όμως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα πρέπει να εμβολιαστούν και οι αθλητές που προέρχονται από το εξωτερικό ή από άλλες πολιτείες και πρόκειται να αγωνιστούν στη Βικτόρια.

Ο υπουργός αθλητισμού Μάρτιν Πακούλα προέτρεψε λοιπόν τους παίκτες να κάνουν το εμβόλιο αν θέλουν να αγωνιστούν στο τουρνουά.

«Αν ήμουν παίκτης της ΑΤΡ ή της WTA θα είχα ήδη εμβολιαστεί» δήλωσε ο Πακούλα σε ραδιοφωνικό σταθμό και πρόσθεσε: «Αυτό θα τους δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν στο Australian Open, με ελάχιστους περιορισμούς».

Η Tennis Australia, που διοργανώνει το τουρνουά, δεν έχει ακόμα ανακοινώσει επίσημα κάποια ρύθμιση για τους παίκτες που θα αγωνιστούν στο Australian Open. 

Τα σύνορα της Αυστραλίας παραμένουν ουσιαστικά κλειστά για τους μη μόνιμους κατοίκους με τον Πακούλα να μην έχει δώσει καμία απάντηση μέχρι τώρα αν μέχρι τις 17 Ιανουαρίου που ξεκινά το τουρνουά,  η κυβέρνηση θα άρει το συγκεκριμένο μέτρο για τους μη εμβολιασμένους.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.