Header Ads

Η Μαρία Σάκκαρη το πρωί της Δευτέρας θα βρίσκεται στο Νο 7 της Παγκόσμιας Κατάταξης της WTA

Η Μαρία Σάκκαρη αν και αποκλείστηκε νωρίς στο Indian Wells, αναμένεται να ανέβει στο Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, κάνοντας νέο ρεκόρ καριέρας.

Η άνοδός της στο Νο 7 αναμένεται να ανακοινωθεί το πρωί της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου από την WTA κερδίζοντας δύο επιπλέον θέσεις και πλησιάζοντας συνεχώς στην κορυφή. Απέχει πλέον μόνο 475 βαθμούς από το Νο 5.

Αν και αποκλείστηκε στο Indian Wells κατάφερε να κρατήσει  τους 4.055 βαθμούς, αφού δεν είχε βαθμούς από πριν για να χάσει αυτή την εβδομάδα.

Εκμεταλλεύτηκε την απώλεια βαθμών της Ίγκα Σβίατεκ και της Σοφία Κένιν από το περυσινό  Ρολάν Γκαρός με την Πολωνή να χάνει 7 θέσεις και να  υποχωρεί στο Νο 11 από το Νο 4, ενώ η Αμερικανίδα έχασε 5 θέσεις και υποχώρησε στο Νο 13 από το Νο 8. Αντίθετα η Μαρία κέρδισε δύο θέσεις και ανεβαίνει στο Νο 7 της κατάταξης της WTA.

Παράλληλα το πρωί του Σαββάτου εξασφάλισε πως δεν θα την περάσει κάποια από τις παίκτριες που βρίσκονταν πίσω της, αφού η Ons Jabeur, ηττήθηκε από την Paula Babosa και καμία δεν μπορεί να της στερήσει τη θέση στο Νο 7.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.