Header Ads

Η Κάμερον Ντίαζ έγινε οινοπαραγωγός και κυκλοφόρησε την δική της ετικέτα

Κάμερον Ντίαζ και Κάθριν Πάουερ απολαμβάνουν το Άβαλιν (Avaline) ροζέ.

Η ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ αποφάσισε να ασχοληθεί με την παραγωγή βιολογικού κρασιού.

Την Πέμπτη, 9 Ιουλίου, η Κάμερον Ντίαζ μαζί με την φίλη της και επιχειρηματία Κάθριν Πάουερ, ανακοίνωσαν μία καινούργια ετικέτα με την ονομασία Άβαλιν (Avaline),η οποία διατίθεται σε δύο ειδών ποικιλίες:Λευκό και ροζέ, τα οποία εκτός από βιολογικά είναι vegan και χωρίς συντηρητικά.

«Χωρίς δεύτερη σκέψη το κρασί μου αρέσει εδώ και πολλά χρόνια. Πραγματικά κατάλαβα ότι ήταν η πιο υπεύθυνη επιλογή σε σχέση με το αλκοόλ, επειδή φτιάχνεται με σταφύλια που έχουν υποστεί ζύμωση», ανέφερε η Κάμερον Ντίαζ στο δελτίου τύπου, που εξέδωσε. «Αλλά δεν είχα ιδέα για τη διαδικασία.Μία από τις πρώτες συνομιλίες που είχαμε με την Κάθριν, σχετικά με την παραγωγή ενός καθαρότερου κρασιού ήταν ”τι θα προσθέσουμε σε αυτό;” Σύντομα μάθαμε πως σημασία δεν έχει τι προσθέτεις αλλά τι δεν βάζεις μέσα σ’ αυτό».

«Μάθαμε πως τα περισσότερα κρασιά δεν φτιάχνονται από οργανικά σταφύλια, ενώ μπορεί κάποιος να παραποιήσει την ποιότητα συνεπώς και την γεύση μέσα από 70 πρόσθετα στοιχεία. Αυτό άλλαξε δραστικά τον τρόπο που σκεφτόμαστε», υποστήριξε η Κάθριν Πάουερ και συνέχισε λέγοντας πως, «Όταν ζητάγαμε βιολογικά κρασιά στα εστιατόρια, τα σούπερ μάρκετ και τα ξενοδοχεία όλοι μας κόιταζαν με περίεργο τρόπο, δείχνοντας ενοχλημένοι για την επιλογή μας».

Η ιδέα άρχισε να ωριμάζει τον Απρίλιο του 2018 και δύο χρόνια μετά οι δύο γυναίκες παρουσίασαν το τελικό προϊόν. Το Άβαλιν (Avaline), λευκό είναι ξηρό και τραγανό, με προέλευση από την Ισπανία και μπορεί κανείς να το απολαύσει μόνο του ή με το φαί του. Όσο για το ροζέ, είναι γαλλικής προελεύσεως και διαθέτει νότες από πεπόνι και ξύσμα εσπεριδοειδών.

Όσο για το όνομα που επέλεξαν, αυτό προήλθε από ιστότοπο με ονόματα για μωρά. «Είχαμε συζητήσει για το όνομα τόσες πολλές φορές που κοντεύαμε να τρελλαθούμε. Κυκλοφορούν χιλιάδες κρασιά στην αγορά, ώστε όλα τα ονόματα που σκεφτόμασταν και προτείναμε να είχαν χρησιμοποιηθεί. Αρχίσαμε λοιπόν να κοιτάζουμε λίστες με ονόματα για μωρά που είχα κρατήσει όταν έψαχνα για τον έξι μηνών γιό μου. Μέχρι που βρήκαμε το Άβαλιν και είπαμε ”Ναι, αυτό είναι”», εξήγησε η Κάμερον Ντίαζ.

Στην ετικέτα μπορεί να διαβάσει κανείς όλα τα συστατικά αν και δεν είναι πολλά, ενώ η τιμή του αγγίζει τα 24 δολάρια (21 ευρώ).

«Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα καθαρό κρασί στο καταναλωτή», δηλώνει η Κάθριν Πάουερ.

Το Άβαλιν (Avaline), είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες κάβες στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον ιστότοπο, drinkavaline.com.

Πηγή: People

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.