Header Ads

Πως αποκαλύφθηκε ο καθηγητής που αποπλάνησε μαθήτρια στην Ηλιούπολη

Ραντεβού για βόλτες με 15χρονη μαθήτρια έκλεινε ο καθηγητής Γυμνασίου, ο οποίος συνελήφθη για κατάχρηση ανηλίκου στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Ο 44χρονος καθηγητής είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζει με την οικογένειά του σε όμορη περιοχή και δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Συνομιλούσε σχεδόν καθημερινά με τη μαθήτρια, την οποία γνώριζε τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια. Ο καθηγητής προσπαθούσε να πηγαίνει βόλτες με την 15χρονη για να περνάει όσο πιο πολύ χρόνο μπορεί μαζί της.

Σε μία από αυτές τις βόλτες έτυχε να τους συναντήσει η μητέρα της 15χρονης, η οποία σαστισμένη ρώτησε τον 44χρονο το λόγο για τον οποίο βλέπει το παιδί εκτός σχολείου. Η μητέρα κατήγγειλε το περιστατικό αμέσως στην Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψή του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καθηγητής για περισσότερο από ένα χρόνο «πολιορκούσε» συστηματικά την ανήλικη μαθήτρια. Η κατηγορία σε βάρος του  αφορά στην κατάχρηση ανηλίκου. Την ερχόμενη Πέμπτη ο 44χρονος θα περάσει το κατώφλι του Ανακριτή, ενώ οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να είχε παρενοχλήσει και άλλες ανήλικες. Παράλληλα, το υπουργείο Παιδείας λαμβάνει και διοικητικού χαρακτήρα μέτρα σε βάρος του. 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.