Header Ads

Καμμένος: Θέλουν να με κάνουν να σιωπήσω και να πλήξουν τη σύζυγό μου

Για συκοφαντία και επίθεση σε βάρος του ίδιου και της συζύγου του μίλησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή Τύπου σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει ύστερα από το δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» και τις αποκαλύψεις για τις υποκλοπές και τις έρευνες της ΕΥΠ.

Αναφερόμενος στη φερόμενη συζήτησή του με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, όπου παρουσιάζεται να ζητά να δοθεί εντολή για δίωξη σε βάρος δημοσιογράφων των «Παραπολιτικών», είπε πως «οι διάλογοι που δημοσιεύθηκαν φέρονται να έχουν γίνει το 2017, ενώ ουσιαστικά η δικογραφία έχει σχηματιστεί το 2016».

«Στην απάντησή της η Εισαγγελία Διαφθοράς απορρίπτει το αίτημα για χορήγηση των δικογραφιών, καθώς οι αιτούντες δεν έχουν κληθεί για παροχή εγγράφων για οποιοδήποτε αδίκημα. Οι απαντήσεις είναι ότι ποτέ δεν υπήρχε καν έρευνα που να αφορά το πρόσωπό μου ή τη σύζυγό μου για τις δύο αυτές υποθέσεις» είπε. Όπως τόνισε, «μπορεί να διαφώνησα με τον Αλέξη Τσίπρα και να αποχώρησα από την κυβέρνηση, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας υπήρξε θεσμικός πρωθυπουργός και δεν θα επέτρεπε να γίνονται τέτοιες συζητήσεις. Θέλουν να με κάνουν να σιωπήσω και να πλήξουν τη σύζυγό μου».

«Κάποιοι έχουν στήσει διαλόγους και θα τους ερευνήσει η Δικαιοσύνη, αλλά εγώ δεν είχα καμία εμπλοκή. Είχα μόνο κοινωνική σχέση...Οποιος τολμήσει να εμπλέξει εμένα ή μέλη της οικογενείας μου ή στελέχη των ΑΝΕΛ θα τον κυνηγήσω, όπως έλεγε ο Σαμαράς, μέχρι τέλους. Συνυπεύθυνοι όσοι τα αναπαράγουν» δήλωσε, τονίζοντας πως ο κ. Παπαγγελόπουλος έχει υποχρέωση να βγει και να πει ότι ο εν λόγω διάλογος και η συνάντηση δεν έγιναν ποτέ.

Ερωτηθείς για πρώην βουλευτή του κόμματος που εμφανίζεται στις υποκλοπές της ΕΥΠ σε συζητήσεις με άτομα του υποκόσμου για τον έλεγχο του κυλικείου της Βουλής, είπε πως «επιβεβαιώνω ότι υπήρχε αναφορά της ΕΥΠ σε σχέση με εμπλοκή του Δημήτρη Καμμένου για εμπλοκή του στη Βουλή και για μία υπόθεση στο Ιράν. Να προχωρήσει η διερεύνηση, είχα πει. Εξάλλου ο κ. Δημήτρης Καμμένος κινούταν αυτόνομα».

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.