Header Ads

Η σπάνια φωτογραφία της Τζούλια Ρόμπερτς με τον άντρα της για την επέτειό τους

Παραλαμβάνοντας το Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου στην 73η απονομή των βραβείων τον Μάρτιο του 2001.

  Δεκαοκτώ χρόνια είναι παντρεμένη με τον Ντάνι Μόντερ, καμεραμάν - τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας «The Mexican» όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Μπραντ Πιτ - και η Τζούλια Ρόμπερτς αποφάσισε να το γιορτάσει κάνοντας μια εξαίρεση: Ποστάροντας μια selfie μαζί του στην οποία τον φιλά στο μάγουλο γράφοντας στη λεζάντα που τη συνοδεύει: «18 χρόνια» #heckyes»

 

Είναι μια από τις σπάνιες φορές που η 52χρονη ηθοποιός αναρτά εικόνα με το σύζυγό της, αφού προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Η Τζούλια Ρόμπερτς κατά καιρούς είχε δεσμό με τους ηθοποιούς Λίαμ Νίσον,  Ντύλαν ΜακΝτέρμοτ, Κίφερ Σάδερλαντ, και Μαθιου Πέρι. Τον Ιούνιο του 1993 παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Λάιλ Λόβετ με τον οποίο χώρισε τον Μάρτιο του 1995. Από το 1998 μέχρι το 2001 είχε δεσμό με τον ηθοποιό Μπέντζαμιν Μπρατ. Το Ιούλιο του 2002 παντρεύτηκε τον Ντάνι Μόντερ και το 2004 έφεραν στον κόσμο τα δίδυμα Χέιζελ Πατρίσια και Φιννέας ”Φιν” Γουόλτερ Μόντερ. Το 2007 η Ρόμπερτς γέννησε το τρίτο τους παιδί, Χένρυ Ντάνιελ Μόντερ.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.