Header Ads

Βικτόρια και Ντέβιντ Μπέκαμ γιόρτασαν 21 χρόνια γάμου με φωτογραφίες από το παρελθόν

Ενα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια στον πλανήτη, η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γιόρτασαν  τα 21 χρόνια γάμου τους με μια σειρά από φωτογραφίες από το παρελθόν.

Το Σάββατο, ο πρώην άσσος των γηπέδων ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες από την κοινή πορεία του ζευγαριού αυτά τα 21 χρόνια, έχοντας για μουσική υπόκριση ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια των Spice Girls, το «Say You’ll Be There».

Το φωτογραφικό κολάζ που δημιούργησε ο Μπέκαμ ακολουθούσε μία κατάθεση ψυχής για την αγαπημένη του Βικτόρια.

«Πριν από περίπου 23 χρόνια, καθόμουν σε ένα δωμάτιο με τον Γκάρι Νέβιλ και  βλέπαμε στην τηλεόραση τις Spice Girls. Γύρισα και του είπα ”ω, μου αρέσει αυτή στο μικρό μαύρο φόρεμα”. Ποιος θα πίστευε πως τόσα χρόνια μετά γιορτάζουμε 21 χρόνια γάμου και έχουμε 4 από τα πιο όμορφα και τέλεια παιδιά. Σ′ ευχαριστώ και καλή μας επέτειο. Σ′ αγαπάω».

Η Βικτόρια με την σειρά της ανέβασε και εκείνη στον λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες και το σχόλιο, «Καλή μας επέτειο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 21 χρόνια από τότε που είπαμε το ναι. Τέσσερα παιδιά, τέσσερα σκυλιά, τόσα πολλά γέλια και σε αγαπάω κάθε μέρα και περισσότερο».

Στις αρχές Ιουνίου, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε και μία ανέκδοτη ιστορία από την πρώτη τους γνωριμία.

«Είχε έρθει να με δει να παίζω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ηπιαμε μερικά ποτά στο σαλόνι του γηπέδου για τους ποδοσφαιριστές. Πήρα την απόφαση να της ζητήσω τον αριθμό του τηλεφώνου της. Είπα γιατί όχι. Θα προσπαθήσω. Είχε έρθει με το τραίνο και έγραψε τον αριθμό στο εισιτήριο. Ακόμα το έχω φυλαγμένο».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1999 και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τους Μπρούκλιν, Ρόμιο, Κρουζ και Χάρπερ.

Μέσα στα 21 χρόνια κοινού βίου, οι φήμες για χωρισμό αποτελούσαν πάντα πρώτο θέμα στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά. Όπως και τα δημοσιεύματα για απιστίες του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ωστόσο, η ιστορία που συγκλόνισε το ζευγάρι και το έφερε στα πρόθυρα του χωρισμού, ήταν το 2004 με την αποκάλυψη για την  εξωσυζυγική σχέση του ποδοσφαιριστή με τη νταντά, Ρεμπέκα Λους.

Ο Ντέιβιντ, που τότε αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης, διέψευσε τους ισχυρισμούς της νταντάς. Τρία χρόνια μετά, το 2007, η Βικτόρια αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία αυτή, όπου και παραδέχτηκε ότι ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής της. 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.