Header Ads

Salvia: η νέα πρόταση στην Καρδαμύλη

Η Μεσσηνία στα καλύτερά της, καθώς τα τελευταία χρόνια γνωρίζει πολύ μεγάλη ανάπτυξη, η οποία επήλθε από την τεράστια επένδυση της Costa Navarino. 

Συνεχώς, οι νέες τουριστικές μονάδες που παρουσιάζονται, μεγάλες ή μικρές, έχουν μετατρέψει τη Μεσσηνία σε έναν δημοφιλή προορισμό, έχοντας και το αεροδρόμιο της Καλαμάτας να γνωρίζει πολύ μεγάλη άνθηση.

Μία από τις νέες προτάσεις που παρουσιάζονται στη Μεσσηνία, βρίσκεται στην Καρδαμύλη. Ο νέος, παραδοσιακός ξενώνας Salvia (https://www.ariahotels.gr/el/salvia), των Aria Hotels, πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του την 1η Ιουλίου 2020, εναρμονισμένο με το φυσικό τοπίο της μεσσηνιακής Μάνης, καθώς περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους και ελαιόδεντρα. Άλλωστε, “salvia” στα λατινικά σημαίνει φασκόμηλο, το αρωματικό φυτό που αποτελεί σήμα κατατεθέν της περιοχής.

Το συγκρότημα αποτελείται από τρεις ανεξάρτητες εξοχικές κατοικίες, που μπορούν να φιλοξενήσουν έως τέσσερα άτομα, ενώ διαθέτει πισίνα. Οι χώροι συνδυάζουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις και προσφέρουν εκπληκτική θέα αλλά και άμεση πρόσβαση στην ειδυλλιακή και ήσυχη παραλία της Ρίτσας. 

Ανάμεσα στα αξιοθέατα της περιοχής, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να επισκεφτούν την εμβληματική οικία Patrick Leigh Fermor που είναι ανοιχτή στο κοινό, με ξεναγήσεις από το Μουσείο Μπενάκη.

Για τη λειτουργία του Salvia, όπως και για το σύνολο του δικτύου της, η Aria έχει ακολουθήσει αυστηρά όλους τους απαραίτητους κανονισμούς ασφάλειας και υγιεινής, καθ’ υπόδειξη των αρμόδιων αρχών, διασφαλίζοντας μια ξέγνοιαστη εμπειρία φιλοξενίας για τους επισκέπτες.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.