Header Ads

Βίντεο: Οικογένεια σώζει αρκούδα που είχε σφηνωθεί σε πλαστικό βαρέλι με γαριδάκια

Μια οικογένεια στην πολιτεία του Γουισκόνσιν των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν περίμενε ποτέ πως θα έσωζε την ζωή μιας αρκούδας όταν ξεκινούσε για μια εκδρομή στη λίμνη Μαρς-Μίλερ.

Σύμφωνα με την Τρίσια Χαρτ, το Σάββατο μαζί με τον σύζυγο της και τον υιό της, Μπράιαν και Μπρέιντι ψάρευαν με την βάρκα τους, όταν συνάντησαν μια μικρή, αρκούδα να κολυμπάει με το κεφάλι της σφηνωμένο μέσα σε ένα πλαστικό δοχείο που περιείχε γαριδάκια.

Η προσπάθεια και των τριών ξεκίνησε αμέσως αλλά αποδείχτηκε περισσότερο δύσκολο απ′ ότι περίμεναν, καθώς η αρκούδα κάθε φορά που η οικογένεια την πλησίαζε με την βάρκα, τόσο εκείνη απομακρυνόταν.

Μετά από μια σειρά αποτυχημένων ενεργειών, τελικά οι προσπάθειες καρποφόρησαν καθώς η αρκούδα έχοντας απωλέσει μεγάλο μέρος των δυνάμεων της από το κολύμπι, έδωσε το δικαίωμα στην βάρκα να την πλησιάσει και στον Μπράιαν την ευκαιρία να αφαιρέσει το πλαστικό βαρέλι από το κεφάλι της.

Στην συνέχεια η μικρή αρκούδα έφτασε με ασφάλεια στην όχθη της λίμνης.

«Δεν πιστεύαμε ποτέ οτι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο» συμπλήρωσε η Τρίσια στην λεζάντα από το βίντεο που ανέβασαν στο λογαριασμό τους στο Facebook.

Πηγή: HuffPost US

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.