Header Ads

Η εξομολόγηση της Κέιτι Πέρι για την κατάρρευση και τις τάσεις αυτοκτονίας

Η Κέιτι Πέρι αποκάλυψε ότι είχε σκεφτεί την αυτοκτονία μετά τον σύντομο χωρισμό της από τον Ορλάντο Μπλουμ το 2017, που την άφησε συντετριμμένη. 

Η ποπ σταρ, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιστικό της, Ορλάντο Μπλουμ -πατέρα ήδη ενός αγοριού, του Φλιν, από τον γάμο του με την Μιράντα Κερ-, εξομολογήθηκε σε συνέντευξη της ότι συγχρόνως με τον χωρισμό, που τη βύθισε στη θλίψη, βρισκόταν αντιμέτωπη με την πρώτη επαγγελματική της αποτυχία, καθώς το άλμπουμ της «Witness» είχε κάνει πωλήσεις που άγγιζαν μόλις το ένα δέκατο του προηγούμενου δίσκου της «Prism», που είχε κυκλοφορήσει το 2013.

«Μάλλον η ευγνωμοσύνη έσωσε τη ζωή μου» είπε η Κέιτι Πέρι μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό SiriusXM CBC και προσθέτοντας ότι εάν δεν είχε βρει την ευγνωμοσύνη, θα είχε βυθιστεί στη θλίψη της και θα «πηδούσε».

Κόρη πάστορα, η Κέιτι Πέιρι είχε μιλήσει και στο παρελθόν για τη μάχη της με την κατάθλιψη, που την εμπόδιζε ακόμη και να σηκωθεί από το κρεβάτι, την περίοδο 2017 - 2018, εποχή που η ίδια έχει χαρακτηρίσει ως τα πιο σκληρά χρόνια της ζωής της. «Στο παρελθόν είχα καταφέρει να το ξεπεράσω, αλλά τότε κάτι είχε συμβεί και έπεφτα συνεχώς», δήλωνε τον περασμένο Ιανουάριο. 

«Η ελπίδα ήταν πάντα επιλογή για μένα, λόγω της σχέσης μου με τον Θεό και κάτι που είναι μεγαλύτερο από εμένα» κατέληξε. 

Το ζευγάρι που θα αποκτήσει κοριτσάκι, επρόκειτο να παντρευτεί στην Ιαπωνία, αλλά ο γάμος αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

Με πληροφορίες από Mirror 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.