Header Ads

Η Μισέλ Φάιφερ μας υπενθυμίζει γιατί η ομορφιά και η φινέτσα μίας γυναίκας δεν αλλάζουν όσα χρόνια και αν περάσουν

Η Μισέλ Φάιφερ ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram την Παρασκευή 15 Μαίου, μία φωτογραφία της από τα παρασκήνια της ταινίας, «Wizard of Lies», του 2017, συμμετέχοντας στο «Flashback Friday».

Πρόκειται για μια συντονισμένη ενέργεια των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου ανεβάζουν φωτογραφίες από το παρελθόν τους.

Η ταινία «Wizard of Lies», βασίζεται σε αληθινή ιστορία και την σύλληψη του χρηματιστή, Μπέρνι Μάντοφ, το 2008, για οικονομικό σκάνδαλο μεγατόνων στην Γουόλ Στριτ.

Φορώντας ένα ψάθινο καπέλλο και μία μονή σειρά από μαργαριτάρια, η Μισέλ Φάιφερ, προσποιήθηκε στην σέλφι την πλούσια Νεοϋορκέζα, όπως και ο ρόλος της στην ταινία, ως Ρούθ Μάντοφ, σύζυγος του Μπέρνι Μάντοφ. 

Αυτό όμως που κλέβει την παράσταση είναι το υπέροχο χαμόγελο της.

Με ή χωρίς μακιγιάζ η Μισέλ Φάιφερ εντυπωσιάζει με την μοναδική της ομορφιά με τους θαυμαστές της να σχολιάζουν την φωτογραφία με λόγια όπως, «όμορφη για πάντα» και «Πανέμορφη».

View this post on Instagram

#FBF. Becoming Ruth. #WizardOfLies

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) on

Η Ελληνικής καταγωγής και σύζυγος του ηθοποιού Τομ Χανκς, της υπενθύμισε «πόσο καλή ήσουν στο ρόλο της Ρούθ Μάντοφ», ενώ το σούπερ μοντέλο, Ναόμι Κάμπελ, την αποκάλεσε «Θεά».

Ακόμα και σήμερα, οι φανς της Αμερικανίδας ηθοποιού υποστηρίζουν πως παραμένει το ίδιο νέα όπως ήταν οι εμβληματικοί χαρακτήρες που ενσάρκωσε στις ταινίες, «Σημαδεμένος», «Ο Μπάτμαν Επιστρέφει» και «Επικίνδυνες Σχέσεις».

Έτσι για να τους ευχαριστήσει η Μισελ Φάιφερ, ανέβασε άλλη μία φωτογραφία στο λογαρισμός της στο Instagram, από το βίντεο κλιπ του τραγουδιστή Coolio και το τραγούδι «Gangsta’s Paradise» προκειμένου να μπορέσουν να κάνουν την σύγκριση.

Η Μισέλ Φάιφερ ήταν 37 χρονών τότε, αφήνοντας τους οπαδούς του με ανοιχτό το στόμα, αφού δεν έχει αλλάξει παρά τα 62 της χρόνια, υπενθυμίζοντας σε όλους πως, η ομορφιά και η φινέτσα μίας γυναίκας δεν αλλάζει όσα χρόνια και αν περάσουν.

Και μάλιστα γυναίκα εκπάγλου καλλονής.

View this post on Instagram

#FBF. Gangsta’s Paradise. @coolio 😝

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) on

Πηγή: hollywood life

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.