Header Ads

Κοζάνη:Η απάντηση για τον προγραμματισμό του ΔΗΠΕΘΕ

Κοζάνη:Η απάντηση για τον προγραμματισμό του ΔΗΠΕΘΕ

«Όσοι ηθικολογούν και διατυπώνουν απόψεις περί νομιμότητας ας μας απαντήσουν γιατί τα προηγούμενα χρόνια ουδέποτε είδαμε στη διαύγεια τους αναλυτικούς προϋπολογισμούς του οργανισμού;».

Αυτά αναφέρει η παράταξη «Ενότητα» της δημοτικής αρχής του Δήμου Κοζάνης ως απάντηση στις κατηγορίες της παράταξης «Κοζάνη:Τόπος να ζεις» της μείζονος αντιπολίτευσης για αυξημένο προυπολογισμό στην νέα περίοδο του ΔΗΠΕΘΕ και για το ότι αυτός έγινε χωρίς καλλιτεχνικό διευθυνή.

«Ισχυρίζονται ότι η φετινή Θερινή Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. είναι η ακριβότερη παραγωγή όλων των εποχών, αλλά γιατί δεν μας αποκαλύπτουν πόσο στοίχισαν παραγωγές όπως το «Romeo + Ιουλιέτα» και «Το Τάβλι»; Φυσικά ουδεμία αναφορά υπάρχει στον  προϋπολογισμό για τις αμοιβές των πρωταγωνιστών», αναφέρεται χαρακτηριστά στην ανακοίνωση και προσθέτει ότι «η αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση όμως δεν σταματά εδώ. Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης γνώριζε ότι από τις 8 Μαρτίου 2020 είχε υπογραφεί η Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου για την κάλυψη της θέσης του Καλλιτεχνικού Διευθυντή και εκκρεμούσε μόνον η υπογραφή του Υπουργού Εσωτερικών», η οποία έγινε τελικά λόγω της πανδημίας στις 22/5/2020.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

www.ert.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.