Header Ads

Οι «The Knack» παραφράζουν την επιτυχία τους «My Sharona» και στέλνουν στον «αγύριστο» τον κορονοϊό

Οι Νταγκ Φίγκερ, Μπέρτο Αβέρ και Πρέσκοτ Νάιλς των «The Knack», στο Λος Άντζελες στις 10 Ιουνίου, 1991.

Καθώς ο κορονοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο, έτσι και οι επανεκδόσεις του τραγουδιού «My Sharona» σε μορφή παρωδίας -με θέμα τον κορονοϊό - κατακλύζουν το διαδίκτυο.

Και ενώ το εμβόλιο για τον θανατηφόρο ιό δεν έχει ακόμα βρεθεί, το μουσικό συγκρότημα, The Knack, αποφάσισε να κυκλοφορήσει την δική του εκδοχή για τον COVID-19, παραφράζοντας τη μεγάλη επιτυχία «My Sharona» από το πρώτο τους άλμπουμ το 1979, που έφτασε στο Νο1 του Billboard Hot 100 και παρέμεινε στην κορυφή για έξι εβδομάδες. 

Στις 25 Μαρτίου, οι Μπέρτον Αβέρ και Πρέσκοτ Νάιλς, κυκλοφόρησαν τη νέα βερσιόν του θρυλικού «My Sharona», αφού όπως ακούγεται να λέει στο σχετικό βίντεο ο Αβέρ «δεν έχουν κυκλοφορήσει αρκετές».

Μόνο που έπρεπε να ξεπεραστεί ένα μικρό, διαδικαστικής φύσεως, πρόβλημα.

Ο Αβέρ δεν τραγουδάει και ο Νταγκ Φίγκερ, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, αποδήμησε εις Κύριον, το 2010.

Αυτό βέβαια δεν πτόησε τους δύο μουσικούς, καθώς η λύση δόθηκε εκ των έσω.

Κατά την διάρκεια που ο Αβέρ παίζει με την κιθάρα του το περίφημο σόλο και  ρίχνει και ένα γρήγορο καθάρισμα με αντισηπτικό στις χορδές, εμφανίζεται ο μπασίστας Πρέσκοτ Νάιλς, φωνάζοντας αντί για «My Sharona», «Bye Corona» (αντίο κορονοϊέ).

Το βίντεο των Knack είναι ένα διαφορετικός τρόπος να μας υπενθυμίσουν πως πρέπει απαραιτήτως να πλένουμε πολύ καλά τα χέρια μας, αλλά και να μας χαρίσουν ένα χαμόγελο στην πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία. 

Πολίτες που ανησυχούν ότι πάσχουν από λοίμωξη του αναπνευστικού (πυρετό ή/και βήχα ή/και δύσπνοια) και ήρθαν σε επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα ή έχουν ιστορικό ταξιδιού σε πληττόμενες χώρες θα πρέπει να επικοινωνούν με τον ΕΟΔΥ στο τηλ. 1135.

Προσοχή: Δεν θα πρέπει να επισκέπτονται ιδιωτικά ιατρεία, εφημερεύοντα νοσοκομεία, εξωτερικά ιατρεία κ.λπ. Ο ΕΟΔΥ θα μεριμνήσει για την διακομιδή τους σε νοσοκομεία αναφοράς του κορονοϊού.  Χρήσιμες πληροφορίες εδώ.

Πηγή: HuffPost US

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.