Header Ads

Η ISS Hellas ενάντια στον COVID-19 με καθημερινές απολυμάνσεις στην Αθήνα

Η εταιρεία ανέλαβε την καθημερινή απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων όπως πλατείες, πεζοδρόμια και στάσεις μέσων μαζικής μεταφοράς και στα επτά διαμερίσματα του Δήμου Αθηναίων. Η έμπειρη ομάδα της ISS εφαρμόζει εκτεταμένες απολυμάνσεις στους δημόσιους χώρους της πόλης, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε κρίσιμα σημεία όπως είναι οι στάσεις των λεωφορείων και τα παγκάκια.

Την Τρίτη, 24 Μαρτίου η ομάδα της ISS πραγματοποίησε ακόμη μία εκ των προγραμματισμένων προληπτικών απολυμάνσεων στην πλατεία Συντάγματος, ψεκάζοντας σχολαστικά όλες τις επιφάνειες της πλατείας, όπως το συντριβάνι, τις σκάλες και τους κάδους.

«Η ISS, με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της και τον απαραίτητο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό παραμένει στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας αντιμετώπισης της διάδοσης του κορονοϊού. Έχοντας ήδη υλοποιήσει αξιοσημείωτο αριθμό αντίστοιχων και μεγαλύτερων έργων στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, παρέχει τις υπηρεσίες της και σε αυτή την κρίσιμη για τη χώρα περίοδο. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε ο Δήμος Αθηναίων και τον ευχαριστούμε που μας επέλεξε ως σύμμαχο στο δύσκολο αυτό αγώνα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας» δήλωσε σχετικά ο κ. Κωνσταντίνος Μωραϊτάκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ISS Ελλάδας.

Με τον κατάλληλο εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνολογία, η ISS ανταποκρίνεται άμεσα και υπεύθυνα στο κάλεσμα της κοινωνίας για την πρόληψη και αντιμετώπιση του ιού covid-19. Η εταιρεία, με υψηλό αίσθημα ευθύνης στην κοινωνία, στους εργαζόμενους και στους συνεργάτες της, ξεκίνησε την προετοιμασία και τις εκπαιδεύσεις του προσωπικού της για την έλευση του κορονοιού στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο του 2020, όπου υπήρχαν τα πρώτα έντονα κρούσματα παγκοσμίως.

 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.