Header Ads

Δ. Μακεδονία – Γ. Κασαπίδης: «Δεν προσέβαλα τη μνήμη του νεκρού ούτε τον χαρακτήρισα υπεύθυνο για τη διασπορά του ιού»

Δ. Μακεδονία – Γ. Κασαπίδης: «Δεν προσέβαλα τη μνήμη του νεκρού ούτε τον χαρακτήρισα υπεύθυνο για τη διασπορά του ιού»

«Ατυχής και όχι σκόπιμη» χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης την κοινή δήλωση των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ανέφερε σε συνέντευξή του σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό «ως υπεύθυνο για τη διασπορά του ιού στη Δυτική Μακεδονία τον εργαζόμενο εν ζωή στο Νοσοκομείο Καστοριάς».

Όπως τονίζει «ουδέποτε δήλωσα αυτά που αναφέρουν στην κοινή τους δήλωση, πολύ δε περισσότερο ότι προσέβαλα τη μνήμη του νεκρού. Ούτε είναι αληθές ούτε συνάδει με τις αρχές τις οποίες μεγάλωσα».

Σύμφωνα με τον κ. Κασαπίδη οι βουλευτές, Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου, Κοζάνης, Καλλιόπη Βέττα και Φλώρινας, Θεοπίστη Πέρκα «προφανώς παρεξήγησαν την απλή περιγραφή των γεγονότων που παρέθεσε, όπως κατεγράφησαν μέχρι σήμερα στην Καστοριά με επίκεντρο το Νοσοκομείο», ενώ σε σχέση με την αναφορά τους «ότι είναι απούσα η Περιφερειακή Αρχή στο πρόβλημα του κορωνοϊού», τονίζει ότι «θα πρέπει να γίνει αντιληπτό την ώρα αυτή της μάχης δεν γίνονται ανεκτές από κανέναν μικροπρεπείς συμπεριφορές μικροκομματικών σκοπιμοτήτων που διασπείρουν ψεύδη και αποπροσανατολίζουν τους Δυτικομακεδόνες από τον κοινό στόχο όλων. Διασπαστικές κινήσεις που επιχειρούν να αποδυναμώσουν την κοινή γραμμή όλων απέναντι στον αόρατο εχθρό μόνο στην αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού δεν συμβάλλουν».

Και καταλήγει στην γραπτή του δήλωση ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας: «Στον αγώνα αυτόν, έχουν ενωθεί όλες οι δυνάμεις που αγωνιούν για την έκβαση της μάχης κατά του κορωνοϊού στη Δυτική Μακεδονία. Όσα πισώπλατα χτυπήματα και αν δεχτούμε την ώρα του πολέμου δεν θα μας πτοήσουν, αντιθέτως θα χαλυβδώσουν και θα συσπειρώσουν όλους τους Δυτικομακεδόνες στο ιερό χρέος που έχουμε αναλάβει για τον τόπο μας και την πατρίδα μας».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

www.ert.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.