Header Ads

Δ. Μακεδονία: Αναβολών και αναστολών… συνέχεια

Δ. Μακεδονία: Αναβολών και αναστολών… συνέχεια

– Αναβάλλεται, λόγω του κορωνοϊού, το Δ΄ Συμπόσιο Λογοτεχνίας, που διοργανώνει το λογοτεχνικό περιοδικό Παρέμβαση σε συνεργασία με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, και το οποίο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί από την αυτή την Παρασκευή 13 έως και την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020, στην Κοζάνη, με τιμώμενο πρόσωπο την συγγραφέα Ρέα Γαλανάκη. Η νέα ημερομηνία πραγματοποίησης του Συμποσίου θα ανακοινωθεί μελλοντικά.

– Αναβάλλεται για τις 15-17 Μαΐου 2020 το 6ο Φεστιβάλ με τίτλο: «Ήρθες Γρεβενά; Έφτασες Ιρλανδία!!!», που είναι αφιερωμένο στον εθνικό προστάτη των Ιρλανδών, Άγιο Πατρίκιο, που τιμάτε και στη χώρα μας την Τρίτη 17 Μαρτίου.

– Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, για αναστολή της λειτουργίας των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλων των βαθμίδων, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Κοζάνης: «Αριστοτέλης», Σαμαριναίων και «Άγιος Αθανάσιος» ανακοινώνουν την αναστολή λειτουργίας όλων των τμημάτων του, για προληπτικούς λόγους, μέχρι νεωτέρας. Η επαναλειτουργία των τμημάτων θα γίνει εφόσον κριθούν κατάλληλες και ασφαλείς οι συνθήκες.

– Την αναβολή του 4ου φεστιβάλ « Πτολεμαΐδα- Η πόλη γιορτάζει» που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί από τις 27 Μαρτίου μέχρι τις 12 Απριλίου 2020 αποφάσισε λόγω Κορωναϊού  το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας «Υψικάμινος»

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

www.ert.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.