Header Ads

Νεκρός διάσημος σεφ από τον κορονοϊό

Ο διάσημος σεφ, Φλόιντι Κάρντοζ, πέθανε σε ηλικία 59 ετών στο Νιου Τζέρσει των ΗΠΑ. Είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό από την Τετάρτη 18 Μαρτίου και βρισκόταν στο Ιατρικό Κέντρο Mountainside στο Νιου Τζέρσεϊ για θεραπεία.

Γεννήθηκε το 1960 στην Ινδία και έγινε ευρύτερα γνωστός στο ευρύ κοινό, από τη συμμετοχή του στην τρίτη σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής «Top Chef Masters» το 2013, όπου προβάλλεται στην Αμερική. Είχε επίσης συνεργαστεί με τον διάσημο σεφ Άντονι Μπουρντέν.

Όταν έμαθε ότι διαγνώστηκε με κορονοϊό, είχε δημοσιεύσει φωτογραφία από το νοσοκομείο στο Instagram κι εκατοντάδες θαυμαστές έστειλαν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση. 

Ο Κάρντοζ ήταν νικητής του διαγωνισμού και από τότε είδε την καριέρα του να εκτινάσσεται. Ο 59χρονος ήταν ιδιοκτήτης εστιατορίων, ενώ είχε γράψει και βιβλία συνταγών μαγειρικής.

«Ήθελα να γίνω βιοχημικός. Κι έπειτα διάβασα το ”Ξενοδοχείο” του Άρθουρ Χέιλι. Ήταν τόσο διασκεδαστικό, γιατί μεγαλώνοντας αγάπησα το φαγητό. Έπειτα άρχισα να μαγειρεύω και συνειδητοποίησα πως ήμουν καλός σ’αυτό» είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του 2017 στο CBS, ερωτηθείς πώς κατέληξε να γίνει σεφ.

Είχε πρόσφατα επιστρέψει από την Ινδία, όπου είχε πάει για τα γυρίσματα της σειράς του Netflix «Ugly Delicious».

 

Πηγή: CNN 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.