Header Ads

Γύρω από ένα οικογενειακό τραπέζι χτίζονται οι καλύτερες αναμνήσεις

Τρώμε συχνά έξω σε fast food εστιατόρια. Πολλές φορές βιαστικά από πλαστικά ταπεράκια μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή στο γραφείο. Άλλες φορές μασάμε παθητικά μπροστά από την τηλεόραση χωρίς να συνειδητοποιούμε την ποσότητα του φαγητού που καταναλώνουμε, χωρίς καν να κοιτάμε το πιάτο μας. Περνούν μέρες χωρίς να δούμε την οικογένειά μας. Ακόμη και αν μένουμε στο ίδιο σπίτι αρκούμαστε σε μερικές κουβέντες πριν και μετά τη δουλειά. 

Αυτή τη ρουτίνα και την αποξένωση “σπάνε” τα τραπεζώματα που έρχονται για να ενώσουν οικογένειες και φίλους. Το φαγητό γύρω από ένα τραπέζι είναι από τα πιο δυνατά επικοινωνιακά μέσα. Ατέλειωτες κουβέντες μπλέκονται με γεύσεις. Δύο φαινομενικά τόσο απλά πράγματα έχουν τη δύναμη να μας φέρουν κοντά για να μοιραστούμε από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας. 

Πόσα γενέθλια, Χριστούγεννα, κυριακάτικα γεύματα, πόσες Κυριακές του Πάσχα και γιορτές έχουμε περάσει γύρω από ένα τραπέζι; Και πόσα ακόμα θα περάσουμε; Όλα τους δρουν θεραπευτικά. Ακόμη και το μεσημεριανό ή βραδινό τραπέζι που μαζεύεται όλη οικογένεια. Το φαγητό γύρω από το τραπέζι συμβολίζει τη σταθερότητα σε μια εποχή που όλα αλλάζουν.

Μαθαίνεις σεβασμό, γι’ αυτό δεν κάθεσαι ποτέ στη θέση του παππού.
Μαθαίνεις να προσφέρεις, γι’ αυτό και ετοιμάζεις τη σπεσιαλιτέ σου για κάθε τραπέζι που πηγαίνεις ή απλώς ρωτάς “Εγώ τι καλό να φέρω;”.
Μαθαίνεις αξίες όπως η φιλοξενία, η φροντίδα και η ευγνωμοσύνη.
ΝΙώθεις τι σημαίνει οικογενειακή θαλπωρή.
Ξεχνάς άγχη και προβλήματα.

Στους περισσότερους πολιτισμούς στον κόσμο, η ώρα του φαγητού μπορεί να χαρακτηριστεί ιερή. Έχουν διεξαχθεί ακόμη και έρευνες που δείχνουν ότι τα παιδιά που τρώνε συχνά μαζί με την οικογένειά τους, τρέφονται πιο υγιεινά, έχουν καλύτερη σχέση με τους γονείς τους και είναι πιο αποδοτικοί στα μαθήματα.

Family 2

Όλα αυτά κάνουν την τραπεζαρία από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού. Είναι το σημείο του σπιτιού που θα σου χαρίσει στιγμές που θα θυμάσαι για μια ζωή και γι’ αυτό το λόγο πρέπει να το φτιάξεις όπως σου αρέσει και σε εκφράζει.
Χρειάζεσαι σίγουρα:

- ένα τραπέζι που να χωράει όλη την οικογένεια και τη μεγάλη παρέα σου
- μερικές καρέκλες ανθεκτικές και στυλάτες
- ένα μπουφέ για να βολεύεις όλα τα σερβίτσια σου

Αναζητήσαμε λοιπόν, έπιπλα που θα κρατήσουν για μια ζωή και θα πλαισιώσουν κάθε συγκέντρωση που θα κάνουμε στο σπίτι μας. Καταλήξαμε στα έπιπλα του αμερικανικού κολοσσού Ashley Homestore, που άνοιξε πρόσφατα το πρώτο φυσικό του κατάστημα στην Ελλάδα.

Ashley Homestore

Τα έπιπλα της Ashley Homestore έχουν ξεχωρίσει στο χώρο για την ποιότητά τους, τον πρωτότυπο και διαχρονικό σχεδιασμό τους και την ανθεκτικότητά τους. Εκτιμώντας την αξία που έχει ένα οικογενειακό ή ένα φιλικό τραπέζι, δίνουν τη δυνατότητα να πάρουμε ό,τι αφορά την τραπεζαρία σε μειωμένες τιμές. Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που επιλέξεις έπιπλα τραπεζαρίας αξίας 1.000 ευρώ έχεις -15%.

Αν επιλέξεις έπιπλα αξίας 2000 ευρώ θα έχεις -20% και αν θέλεις να αλλάξεις συνολικά την τραπεζαρία σου και με προϊόντα που αξίζουν 3.000 ευρώ
3.000 -30%, δίνοντας σου την ευκαιρία να στήσεις όλη την τραπεζαρία.

Η προσφορά ισχύει για όλα τα έπιπλα τραπεζαρίας στην Ashley Homestore, εκτός εκείνων που είναι ήδη σε προσφορά.

Ashley Homestore

Επισκέψου το κατάστημα της Ashley Homestore στο Smart Park στα Σπάτα και δες από κοντά ολοκληρωμένες προτάσεις για την τραπεζαρία σου, αλλά και όλους τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού.

Δες τον λογαριασμό της Ashley Homestore Greece στο facebook, αλλά και στο Instagram

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.