Header Ads

Netflix: To «You» ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν

 Το ψυχολογικό θρίλερ «Υοu» με τους αγαπημένους μας ηθοποιούς, τον Πεν Μπάντζλι και την Βικτόρια Πεντρέτι, επιστρέφει για μια τρίτη σεζόν.

Το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της σειράς, μετά την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν στις 26 Δεκεμβρίου.

Ο Μπάντζλι υποδύεται έναν ψυχοπαθή τύπο, τον Τζο, που δεν θα σταματήσει σε τίποτα για να «προστατέψει» ότι αγαπάει. Είναι stalker, δολοφόνος, τρελός αλλά συνάμα ευγενικός, γενναιόδωρος και «προστάτης» (τουλάχιστον όπως το βλέπει αυτός). Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί έχουμε πάθει εμμονή.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς βασιζόταν και αυτή στο βιβλίο της Κάρολιν Κέπνες «Hidden Bodies» και τώρα επιστρέφει για τρίτη φορά.

Η σειρά τελείωσε με μια έγκυο Λαβ και έναν Τζο που δεν ξέρει τι του γίνεται. Η Λαβ παραδέχτηκε ότι ήταν εκείνη που σκότωσε την Ντιλάιλα αλλά και την νταντά του Φόρτι, δείχνοντάς του ότι είναι και εκείνη σαν αυτόν. Μόνο που ο Τζο την αγαπούσε γιατί θεωρούσε ότι είναι μια αθώα, γλυκιά κοπέλα, που έχει τα θέματά της αλλά επιβιώνει.

Ο αγαπημένος μας δολοφόνος επιλέγει ωστόσο να παραμείνει μαζί της για χάρη του μωρού. Μέχρι που μετακομίζουν και εντοπίζει το επόμενό του θύμα, με το οποίο και θα ασχοληθεί η τρίτη σεζόν.

Τί άλλο θα συμβεί;

πηγή: E!NEWS

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.