Header Ads

Ο Ορλαντο Μπλούμ χαρίζει την φωνή του στο νέο καρτούν της HBO, «The Prince»

Ο ηθοποιός Ορλάντο Μπλούμ, γνωστός από τις ταινίες «Οι Πειρατές της Καραϊβικής», υπέγραψε συμβόλαιο με την HBO Max, προκειμένου να δανείσει την φωνή του, στον πρίγκιπα Χάρι, στην νέα σειρά κινουμένων σχεδίων, «The Prince».

Πρόκειται για την ζωή του ηλικίας έξι ετών πρίγκιπα Γεώργιου καθώς ετοιμάζεται να γίνει ο μελλοντικός βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας.

Το «The Prince», βασίζεται σε μία παρωδία που έχει δημιουργήσει στο instagram, o Γκάρι Τζανέτι, ο οποίος υπήρξε ο παραγωγός των σειρών «Family Guy» και «Will and Grace».

Μάλιστα ο ιδιος ο Τζανέτι δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στην επιτυχημένη σειρά του HBO Max, «Game of Thrones», λέγοντας πως, «Είμαι ενθουσιασμένος που σε συνεργασία με το HBO Max θα δημιουργήσουμε μία ακόμα σειρά για μία οικογένεια που συμπεριφέρεται αδίστακτα για τον θεσμό του στέματος».

Εκτός από τον Ορλάντο Μπλούμ, ο Γκάρι Τζανέτι θα δανείσει την φωνή του στον μικρό πρίγκιπα Γεώργιο, ο Αλαν Κάμινγκ στον μπάτλερ, η Κονσόλα Ρασάντ στην Μέγκαν Μάρκλ, η Λούσι Παντς στην Κέιτ Μίντλετον και η Φράνσις Ντε Λα Τουρ στην Βασίλισσα Ελισάβετ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί από το HBO Max, οι ημερομηνίες παραγωγής του «The Prince».

Πηγή: HuffPost US

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.