Header Ads

Ο Όζι Όσμπορν αποκάλυψε ότι πάσχει από τη νόσο Πάρκινσον

Ο Όζι Όσμπορν, ο πρώην frontman των Black Sabbath, αποκάλυψε σε μία συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξη που παραχώρησε με τη γυναίκα και μάνατζερ του, Σάρον, ότι πάσχει από μία «ήπια μορφή» της νόσου του Πάρκινσον. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Good Morning America», ο πολυπλατινένιος και πολυβραβευμένος ρόκερ μίλησε ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του και για τον τρόπο με τον οποίον η οικογένεια του έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. 

Ο 71χρονος Όζι Όσμπορν αποκάλυψε ότι πέρασε μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά μετά τον τραυματισμό του από πτώση μέσα στο σπίτι. Όπως είπε, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον αυχένα και στη συνέχεια έμαθε ότι πάσχει από  Πάρκινσον τύπου 2. 

«Δεν είναι θανατική ποινή, αλλά ακόμη και η πιο μικρή κίνηση επηρεάζει το νευρικό σύστημα» είπε η Σάρον. 

Όσο για την επιλογή της χρονικής στιγμής, τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να μιλήσει δημοσίως τώρα, ο Όζι Όσμπορν είπε «δεν είμαι καλός με τα μυστικά». 

Το ζευγάρι δήλωσε μεταξύ άλλων ότι θα αναζητήσει ιατρικές συμβουλές και θεραπεία εκτός ΗΠΑ και τον Απρίλιο θα μεταβεί στην Ελβετία προκειμένου να συναντηθεί με γιατρό ο οποίος ειδικεύεται στην ασθένεια. 

Με πληροφορίες από ΗuffPost.uk

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.