Header Ads


ΓΛΙΤΩΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100€ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!

Συγκρίνετε τις τιμές ΟΛΩΝ των παρόχων ρεύματος και βρείτε το καλύτερο!
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Ο Ορλάντο Μπλουμ μιλάει για τον τρόπο που η πατρότητα του άλλαξε την ζωή

Ο Ορλάντο Μπλουμ με τον γιο του Φλιν, το 2014.

Ο Ορλάντο Μπλουμ γνωρίζει την αγάπη, τον φόβο και το χάος που έρχονται με την πατρότητα. 

Ο ηθοποιός έχει έναν γιο, τον Φλιν, με την πρώην σύζυγό του Μιράντα Κερ. Από τότε που έγινε πατέρας το 2011, ο 43χρονος Μπλουμ μιλάει δημόσια σε συνεντεύξεις και εμφανίσεις, για την εμπειρία που του άλλαξε τη ζωή. Αυτές είναι μερικές από τις δηλώσεις του σχετικά με την πατρότητα:

  • Για την πατρότητα: «Οταν γίνεσαι πατέρας, έχεις νέα αίσθηση του τι σημαίνει ευθύνη»
  • Για την ισορροπία: «Δεν θα λείψω περισσότερο από δυο ή τρεις εβδομάδες μακριά από αυτόν. Οταν η μητέρα του βρίσκεται στο εξωτερικό για δουλειά, φροντίζω εγώ τον Φλιν. Οταν πηγαίνω εγώ για δουλειά, εκείνη τον έχει μαζί της. Οταν βρισκόμαστε και οι δυο στο ίδιο μέρος, λειτουργεί. Δεν είμαστε συμβατικοί με κανέναν τρόπο, είμαστε ακόμα χαλαροί, σαν ένα τσίρκο που ταξιδεύει»
  • Για τους φόβους της πατρότητας: «Μεγάλωσα με το να παίρνω το μετρό, να διασχίζω το Λονδίνο για να πηγαίνω στη δραματική σχολή και συνεχώς φοβόμασταν για βομβιστικές επιθέσεις. Ομως μάλλον επειδή τώρα έχω έναν γιο, μερικές φορές όταν είμαστε σε λούνα παρκ ή άλλους δημόσιους χώρους, σκέφτομαι: ”αυτό μπορεί να είναι ένα από τα περίεργα μέρη, όπου ίσως γίνει κάτι κακό”. Δεν σκεφτόμουν ποτέ με αυτόν τον τρόπο. Οπότε είναι τρομακτικός ο κόσμος που ζούμε σήμερα. Χρειάζεται περισσότερος διάλογος. Περισσότερο ανθρώπινος διάλογος γι’αυτά που συμβαίνουν»
  • Για την κοινή επιμέλεια μετά το διαζύγιο: «Πάντα έλεγα ότι θα είμαστε ο ένας στη ζωή του άλλου. Εχουμε ένα παιδί. Ας κάνουμε ο,τι χρειάζεται»
  • Για τη δύναμη της πατρότητας: «Οταν ήμουν αγόρι, ονειρευόμουν να δημιουργήσω ένα βασίλειο ώστε να μοιράζομαι και να ισορροπώ την αγάπη με τη ζωή, την καριέρα και όλα τα άλλα ενδιάμεσα, κάτι το οποίο δεν κατανοούσα μέχρι που ο γιος μου, μου ”άνοιξε” την καρδιά. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευγνώμων»
  • Για τις προτεραιότητες: «Είμαι ακόμα πολύ παρορμητικός σε ορισμένα θέματα, όμως περισσότερο προσεκτικός της υγείας και ασφάλειάς μου. Θέλω να είμαι μεγάλο μέρος στη ζωή του Φλιν. Οι βόλτες με το ποδήλατο για παράδειγμα είναι καλά μελετημένες, αλλά θα πρέπει να ζήσεις, σωστά;»
  • Για την επιθυμία να κάνει παιδιά με την Κέιτι Πέρι: «Αγαπώ τα παιδιά, είναι πολύ καλή μαζί τους. Θα ήταν υπέροχο. Στοχεύουμε σε αυτό»
  • Για την προσαρμογή στην πατρότητα: «Είναι τρελό γιατί ως γυναίκα, κουβαλάς για εννέα μήνες το μωρό οπότε είσαι πολύ συνειδητοποιημένος ότι έχεις ένα μικρό πλάσμα μέσα σου. Αλλά όταν είσαι άνδρας, ξαφνικά υπάρχει ένα μωρό εκεί μαζί»
  • Για τις ώρες μπροστά στην οθόνη: «Δεν είμαι μιλένιαλ. Ζουν τις ζωές τους μέσα από την οθόνη του κινητού τηλεφώνου. Τι συμβαίνει με τον γιο μου; Πώς θα κάνει μια αληθινή σχέση αν όλα συμβαίνουν στο τηλέφωνό του; Η αποσύνδεση είναι σημαντική»
  • Για την πατρότητα: «Είναι υπέροχη, την αγαπώ. Μισώ αυτή τη λέξη, όμως αγαπώ να είμαι πατέρας. Εχει αλλάξει τα πάντα με πολλούς τρόπους»

 

Πηγή: HuffPost US

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.