Header Ads

Μαθητής βρέθηκε νεκρός σε καμινάδα σπιτιού στο Οχάιο

Ενα μήνα μετά την εξαφάνιση του, καθ’οδόν για το σχολείο, η αστυνομία πιστεύει πως βρήκε το πτώμα του άτυχου μαθητή, Χάρλεϊ Ντίλι, ηλικίας 14 ετών, σφηνωμένο μέσα σε καμινάδα.

Ο Χάρλει εθεάθη για τελευταία φορά στις 20 Δεκεμβρίου, στο Πορτ Κλίντον, μεταξύ 6 και 7 το πρωί. 

Ολο αυτό το διάστημα, 75 αστυνομικοί είχαν εξερευνήσει την περιοχή σε έκταση  μεγαλύτερη των 600 στρεμμάτων, χρησιμοποιώντας, ελικόπτερα, εκπαιδευμένους σκύλους καθώς και ομάδες διάσωσης.

Την Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου, η αστυνομία κατέληξε σε ένα άδειο σπίτι, το οποίο βρισκόταν στο στάδιο της ανακαίνισης. Κατά την είσοδο της αντίκρυσε το τραγικό θέαμα.

Οπως δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Πορτ Κλίντον, Ρόμπερτ Χίκμαν, «Το παλτό και τα γυαλιά του Χάρλεϊ εντοπίστηκαν στον δεύτερο όροφο, δίπλα στην καμινάδα. Στην συνέχεια βρήκαμε το πτώμα του παιδιού σφηνωμένο μέσα σ′ αυτήν».

«Φαίνεται πως ο Χάρλεϊ σκαρφάλωσε στην σκεπή και μπήκε στην καμινάδα. Κατά την κάθοδο τα γυαλιά και το παλτό έπεσαν στον δεύτερο όροφο, ενώ ο ίδιος εγκλωβίστηκε καθώς η καπνοδόχος είχε σφραγιστεί μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου ορόφου».

«Δυστυχώς, αυτό δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Τουλάχιστον θα δώσουμε την δυνατότητα στην οικογένεια του να τον αποχαιρετήσει με τον σωστό τρόπο».

Μέχρι στιγμής, άγνωστoi παραμένουν οι λόγοι, που οδήγησαν τον Χάρλεϊ Ντίλι, να εισέλεθει στην καμινάδα του συγκεκριμένου σπιτιού.

Πηγή: CNN

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.