Header Ads

ΑΣΕΠ 1Γ/2019: Ανακοίνωση για τις 60 προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος

ΑΣΕΠ 1Γ/2019: Ανακοίνωση για τις 60 προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος

ΑΣΕΠ: Οι υποψήφιοι του γραπτού διαγωνισμού για την πλήρωση εξήντα (60) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) στην Τράπεζα της Ελλάδος που εμπίπτουν στις ειδικές διατάξεις για τα άτομα με έλλειψη φυσικών σωματικών δεξιοτήτων και των οποίων οι αιτήσεις έγιναν δεκτές από την Ειδική Επιτροπή Διαγωνισμού, θα διαγωνισθούν στο 1ο ΕΠΑΛ Αθηνών, στο Μεταξουργείο (Αχιλλέως 37 – 41 & Μυλλέρου, τηλ. 210-5221158, fax 210-5203905), ανεξαρτήτως της Περιφερειακής Ενότητας για την οποία δήλωσαν προτίμηση εξέτασης.

Οι υποψήφιοι, των οποίων οι αιτήσεις για την παραπάνω ειδική εξέταση δεν έγιναν δεκτές, θα λάβουν μέρος στο γραπτό διαγωνισμό μαζί με τους λοιπούς υποψηφίους, σύμφωνα με τη δήλωση προτίμησής τους και σε συνδυασμό με το πρόγραμμα και τον πίνακα των εξεταστικών κέντρων που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Όλοι οι υποψήφιοι (δεκτοί και μη) έχουν ήδη ενημερωθεί εγγράφως.

Εάν κάποιος από τους υποψηφίους της παραπάνω κατηγορίας δεν έχει λάβει σχετική ειδοποίηση, παρακαλείται να απευθυνθεί στο ΑΣΕΠ (τηλ. 213-1319234).

Οδηγίες για τους υποψηφίους που έγιναν δεκτοί για την ειδική εξέταση βρίσκονται εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι οφείλουν να προσέλθουν στο εξεταστικό κέντρο τουλάχιστον μία (1) ώρα πριν από την έναρξη της κάθε εξέτασης.

Γεωργία Μισεμικέ
Από το Blogger.