Header Ads

Χωρίς προβλήματα η κίνηση των οχημάτων στη Δ. Μακεδονία

Χωρίς προβλήματα η κίνηση των οχημάτων στη Δ. Μακεδονία

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην δυτική Μακεδονία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στο Ν. Γρεβενών η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στο ορεινό οδικό δίκτυο από το 13ο έως 54ο χλμ της Επαρχιακής οδού Γρεβενών – Σαμαρίνας, από το 13ο έως 45ο χλμ της Επαρχιακής οδού Γρεβενών – Βασιλίτσας, από το 13ο έως 45ο χλμ της Επαρχιακής οδού Γρεβενών – Περιβολίου και από το 13ο έως 25ο χλμ της Επαρχιακής οδού Γρεβενών – Σπηλαίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στο Εθνικό, καθώς και στο υπόλοιπο Επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Στο Ν. Καστοριάς αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται από το 32ο έως 45ο χλμ. της Επαρχιακής οδού  Καστοριάς – Ιωαννίνων μέσω Κοτύλης και σε όλο το ορεινό Eπαρχιακό οδικό δίκτυο. Έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από το 18ο έως 28ο χλμ της Επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας μέσω Βιτσίου, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής από τον Α/Κ Αλιάκμονα έως και Ι/Κ Κρυσταλλοπηγής, στο Εθνικό, καθώς και στο υπόλοιπο Επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Στο Ν. Κοζάνης αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα από το 76ο έως 97ο χλμ της Εθνικής Οδού Κοζάνης – Ιωαννίνων μέσω Πενταλόφου, ενώ κανονικά διεξάγεται η κίνηση στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο.

Στο Ν. Φλώρινας η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων από το 12ο έως 52ο χλμ της Εθνικής οδού Φλώρινας – Καστοριάς μέσω Βίγλας, από το 20ο έως 30ο χλμ της Επαρχιακής οδού Φλώρινας – Καστοριάς μέσω Βιτσίου, από το 31ο έως 37ο χλμ Φλώρινας – Πρεσπών, από το 7ο έως 9ο χλμ της Επαρχιακής οδού Αετού – Νυμφαίου και σε όλο το ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Φλώρινας. Στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Φλώρινας – Νίκης, καθώς και στο υπόλοιπο  Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Τα σχολεία

Λόγω της νέας χιονόπτωσης τα σχολεία αύριο Πέμπτη 24 Ιανουαρίου δεν θα λειτουργήσουν στο Δήμο Νεστορίου και στις Τ.Κ Τσοτυλίου και τον Πενταλόφου του Δήμου Βοίου. Μια ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους τα σχολεία στο Δήμο Γρεβενών, Φλώρινας..

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

www.ert.gr

ΠΗΓΗ: http://www.ert.gr/?p=1397519
Από το Blogger.