Header Ads

Κωνσταντινόπουλος εναντίον Κρεμαστινού: «Ντρέπομαι! Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά»

«Θα είναι πολύ θετικό εάν μέσα από μία ιδεολογική συζήτηση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ προκύψει κάτι, αν και αυτό είναι δύσκολο σε προεκλογική περίοδο», εκτίμησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Κρεμαστινός μιλώντας Στο Κόκκινο, προκαλώντας την έντονη αντίδραση ενός άλλου βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Ο κύριος Κωνσταντινόπουλος εξέφρασε την έντονη αντίδρασή του στα λεγόμενα του συναδέλφου του μέσω twitter, όπου έγραψε: «Η ζημιά που προκαλούν τέτοιες δηλώσεις,στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή,λίγο πριν τις εκλογές είναι απίστευτη. Αλλοιώνουν το κεντρικό μήνυμα,αδικούν την προσπάθεια,όσων πιστεύουμε στην αυτόνομη πορεία της παράταξης.Λυπάμαι&ντρέπομαι πραγματικά! Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά».

Σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών ο κύριος Κρεμαστινός διευκρίνισε ότι «Δεν έχω πει ότι θα ψηφίσω υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχω δει ακόμη το κείμενο της συνταγματικής μεταβολής. Δεν είναι δυνατόν να πω ότι θα ψηφίσω υπέρ χωρίς να το έχω δει, είναι βασικό για να αποφασίσω ... όχι μόνο εγώ, όλοι μας, η κοινοβουλευτική ομάδα».

Για τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, ο οποίος ενδέχεται να ψηφίσει θετικά στη Συμφωνία ο αντιπρόεδρος της Βουλής είπε ότι «εάν τελικά υπάρξει στέλεχος του ΚΙΝΑΛ που κινηθεί εκτός της γραμμής, το τι θα γίνει πρέπει να το δει η ΚΟ και κυρίως η πρόεδρος».

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.