Header Ads

Ραχήλ Μακρή: Η παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας δεν είναι η συμπάθεια προς το “ασθενές” φύλο

Χαιρετισμός της Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή στον χορό που διοργάνωσε ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας για την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας.



Με αφορμή τον εορτασμό για την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας που διοργάνωσε ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας, η Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή απηύθυνε τον επισυναπτόμενο χαιρετισμό.




Ακολουθεί το κείμενο του χαιρετισμού.

ΜΑΚΡΗ ΡΑΧΗΛ
Βουλευτής Ν. Κοζάνης - Ανεξάρτητοι Έλληνες
Χαιρετισμός της Βουλευτού Ν. Κοζάνης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κας Ραχήλ Μακρή για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Αθήνα, 7 Μαρτίου 2014
Προς: Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας
Με μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρόσκληση για τον χορό σας αυτήν την τόσο συμβολική, για το γυναικείο φύλο, ημέρα. Δυστυχώς, το κοινοβουλευτικό μου πρόγραμμα καθώς και σειρά ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστησαν εφικτή την σημερινή μου παρουσία.
Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας δεν είναι η συμπάθεια των αντρών προς το «ασθενές» φύλο όπως πολλοί θέλουν να πιστεύουν, ούτε γιορτάζεται με δώρα και λουλούδια. Η ημέρα αυτή είναι ένας φόρος τιμής σε εκείνες που μέσα από τις ακραίες για την εποχή διαμαρτυρίες και τους αγώνες τους, έχτισαν τα θεμέλια για τη θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα η γυναίκα στην κοινωνία αλλά κυρίως στην εργασία.
Από το τελευταίο τέταρτο του περασμένου αιώνα, η σημερινή μέρα γιορτάζεται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, με αιχμή του δόρατος την ανάδειξη γυναικείων προβλημάτων και δικαιωμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο.
Θέλω να σας ευχαριστήσω για την πρόσκλησή σας και να σας διαβεβαιώσω ότι ως γυναίκα και από τη θέση που κατέχω θα συνεχίσω να μάχομαι για τα δικαιώματά μας.
Η Βουλευτής Ν. Κοζάνης
Ραχήλ Μακρή

Βουλής 4,10562 Αθήνα,Τηλ.:210 3706331, Φάξ,:210 3706531
25ης Μαρτίου 36. 50200 Πτολεμαΐδα, Τηλ.:2463020841,Φάξ.: 2463020842
rachil.makri@parliament.gr
























Από το Blogger.