Header Ads

Σάρωσαν οι αθλητές των σκακιστικών συλλόγων της Πτολεμαΐδας

Σάρωσαν οι αθλητές-τριες των τριών σκακιστικών συλλόγων της Πτολεμαΐδας κατακτώντας μεγάλο αριθμό κυπέλλων και μεταλλίων στο 15ο Ατομικό Πρωτάθλημα Σκάκι Κ.Δ. Μακεδονίας 2014, που διεξήχθη από της 21-24/03/2014 στο ξενοδοχείο «Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα. Συμμετείχαν 92 σκακιστές και σκακίστριες από 10 περιοχές ( Έδεσσα, Βέροια, Γιαννιτσά, Κατερίνη, Κοζάνη, Ποντοκώμη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Σέρβια, Σέρρες,) της Κ.Δ.Μακεδονίας καθώς επίσης και από Θεσ/νίκη. Από τους συλλόγους της Πτολεμαΐδας συμμετείχαν 54 σκακιστές-τριες, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Το πρωτάθλημα διεξήχθη με διεθνή αξιολόγηση ΕΛΟ και οι αγώνες όλων των πρωταθλημάτων καλύπτονταν διαρκώς διαδικτυακά στις ιστοσελίδες http://chess-results.comκαι το http://15atom2014.blogspot.gr.

Πρωταθλητές Κ.Δ.Μακεδονίας 2014(κατά κατηγορία) αναδείχθηκαν:
Α20 Λεζγίδης Φώτιος (Σ.Α.Π.Σκακιστάκος),
Α18 Παυλίδης Νικόλαος (Σ.Α.Π.Σκακιστάκος),
Α16 Χαριζόπουλος Ιωάννης (Σ.Ο.Π.Πτολεμαίος),
Κ14 Σαμαρά Φανή (Σ.Ο.Π.Πτολεμαίος),
Κ12 Χαριζοπούλου Παναγιώτα (Σ.Ο.Π.Πτολεμαίος),
Κ10 Λιούρη Μαρία(Σ.Ο.Π.Δούρειος Ίππος) και
Κ08 Σαρηγιαννίδου Αγγελική (Σ.Ο.Π.Πτολεμαίος).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι σκακιστές/στριες κατέκτησαν τα μετάλλια και τις διακρίσεις των κατηγοριών τους, αποτέλεσμα της ανάπτυξης και της καλής δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία της πόλη μας αλλά και την υπεύθυνη και ουσιαστική δουλειά που γίνεται εκ μέρους των προπονητών.
Οι αγώνες πέρα από την ανάδειξη των πρωταθλητών Κεντροδυτικής Μακεδονίας δίνουν και το εισιτήριο για τους τελικούς Ελλάδος που θα διεξαχθούν στο Ρίο Αχαΐας.

Οι διακριθέντες αθλητές- τριες από την Πτολεμαΐδα κατά κατηγορία
Από το Blogger.