Header Ads

Ραχήλ Μακρή: Όσοι ψηφίσουν να πάρουν σκοινί να κρεμαστούν

Χαρακτήρισε τους βουλευτές της συγκυβέρνησης «κοπάδι προβάτων» και το πολυνομοσχέδιο «νομοθετικό ατόπημα» - Όπως ο Χρυσοχοΐδης, θα πουν ότι δεν πρόλαβαν να το διαβάσουν και δεν ήξεραν τι ακριβώς έχουν ψηφίσει, υπογράμμισε

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση, αλλά και στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, εξαπέλυσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή.


Η κυρία Μακρή, σε τηλεοπτική της εμφάνιση χαρακτήρισε τους βουλευτές της συγκυβέρνησης «κοπάδι προβάτων», ενώ είπε πως όσοι ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο που είναι «νομοθετικό ατόπημα» θα πρέπει να πάρουν σκοινί και να κρεμαστούν στο Σύνταγμα. Τα λεγόμενά της είχαν ως αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι ανάμεσα στην κυρία Μακρή και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αργύρη Ντινόπουλο, που ήταν καλεσμένοι στον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε πως «υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα γιατί έχουν γίνει περικοπές και δεν πληρώνονται οι υποχρεώσεις απέναντι στο Δημόσιο. Υπάρχουν χιλιάδες συντάξεις, οι οποίες εδώ και δύο χρόνια δεν αποδίδονται. 300.000 είναι ο αριθμός αυτός. Επομένως, στην ουσία αυτό το πρωτογενές πλεόνασμα δεν υφίσταται».

Στη συνέχεια χαρακτήρισε «νομοθετικό ατόπημα της συγκυβέρνησης» το πολυνομοσχέδιο, το οποίο «έσπευσε χθες να το φέρει με τη διαδικασία του κατεπείγοντος» και «οι βουλευτές το παραλάβαμε στο hard copy στις 2:20 τη νύχτα».

«Όσο μπόρεσα το διάβασα, όλη τη νύχτα δεν έχω κοιμηθεί», συνέχισε, προσθέτοντας πως αυτή η κίνηση «στην ουσία δίνει τη δικαιολογία σε αυτό το κυβερνητικό κοπάδι των προβάτων των βουλευτών της συγκυβέρνησης».

Αύριο όταν ανακαλύψουν αυτά τα οποία έχουν ψηφίσει, «θα πρέπει να πάρουν σκοινί και να κρεμαστούν στο Σύνταγμα», είπε ακόμη, τονίζοντας πως η δικαιολογία που τους δίνει η κίνηση να παραλάβουν το σχέδιο νόμου τα ξημερώματα «είναι να έρθουν να πουν, όπως ο κύριος Χρυσοχοΐδης, ότι δεν πρόλαβαν να το διαβάσουν και δεν ήξεραν τι ακριβώς έχουν ψηφίσει».

http://www.protothema.gr
Από το Blogger.