Header Ads

Ο καβγάς της Ραχήλ με τον Καμμένο

Κι όμως, συνέβη και αυτό στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων: τηλεφωνικός... καβγάς σημειώθηκε, ανάμεσα στον πρόεδρο του κόμματος κ. Π. Καμμένο και στην εκρηκτική βουλευτή του κυρία Ραχήλ Μακρή την Πέμπτη το πρωί, την ώρα που η Ραχήλ υπερασπιζόταν από το ραδιόφωνο τον πρόεδρό της μετά την ανεξαρτητοποίηση δύο βουλευτών, της κυρίας Χρυσούλας Γιαταγάνα και του κ. Κ. Γιοβανόπουλου.


Ξαφνικά χτυπά το κινητό της κυρίας Μακρή και ακούγεται οργίλη η φωνή του αρχηγού της: «Πας να μου διαλύσεις το κόμμα με αυτά που κάνεις» της είπε. Η κυρία Μακρή, που δεν σηκώνει τέτοιες φωνές, τη στιγμή μάλιστα που υπερασπιζόταν τον κ. Καμμένο, του απάντησε:«Εγώ θα σου διαλύσω το κόμμα ή...» και σταμάτησε εκεί, δεν προχώρησε - ίσως να σκέφτηκε το Πειθαρχικό.

Ο κ. Καμμένος όμως επέμεινε λέγοντάς της: «Διαδίδεις ότι θα φύγει και τρίτος βουλευτής, είναι πράγματα αυτά; Να σταματήσεις να τα λες». Η Ραχήλ αυτή τη φορά τα πήρε στο κρανίο και του είπε: «Ίσα-ίσα, με το να προειδοποιήσω ότι φεύγει και τρίτος βουλευτής σταμάτησα την ανεξαρτητοποίηση της Ελένης Ξουλίδου. Έτοιμη ήταν».

Ο κ. Καμμένος πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση: «Τι είναι αυτά που λες; Σήμερα η Ξουλίδου έκανε δήλωση ότι παραμένει πιστή στο κόμμα». Και η τηλεφωνική συνομιλία σταμάτησε εκεί, με τη Ραχήλ να επιμένει ότι, αν δεν δημοσιοποιούσε πως φεύγει και τρίτος βουλευτής, πιθανόν η κυρία Ξουλίδου (βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης) να έφευγε.
Έμαθα μάλιστα ότι η Ραχήλ έλεγε στο Εντευκτήριο της Βουλής ότι οι τρεις βουλευτές που έφυγαν από τους ΑΝΕΛ (η κυρία Γιαταγάνα, ο κ. Γιοβανόπουλος και ο κ. Νταβρής) είχαν συστήσει «κλίκα» (ακριβώς έτσι το είπε) με σκοπό να την απομακρύνουν από το κόμμα και πως στόχος τους ήταν να ενσωματωθούν στη ΝΔ.

(Αναδημοσίευση από το www.tovima.gr)
Από το Blogger.