Header Ads

«Συγχαρητήρια στους μαθητές του 4 ου ΓΕΛ Κοζάνης»

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Kοζάνης θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στoύς μαθητές του 4 ου ΓΕΛ Κοζάνης οι οποίοι αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σχ. έτους 2013-14 που διεξήχθη στις 8 και 9 Μαρτίου 2014 στον Πειραιά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση .

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια λοιπόν στους μαθητές Παναγιωτίδη Αλέξανδρο, Γεωργούλα Δημήτριο, Μίχο Βασίλειο και Στεφανίδη Μάριο καθώς και στον συνοδό τους καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Χριστοδούλου Σάββα για την πορεία τους και την κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου αντίστοιχα στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σχ.έτους 2013-14.
Στους Αγώνες συνολικά συμμετείχαν 26 ομάδες Λυκείων από όλη την Ελλάδα. Αρχικά η ομάδα του 4 ου ΓΕΛ Κοζάνης απέκλεισε την ομάδα της Κομοτηνής με 4-0 μπαίνοντας στη φάση των 16 και στη συνέχεια την ομάδα της Σαλαμίνας επίσης με 4-0 μπαίνοντας στη φάση των 8. Εκεί αντιμετώπισε το Γ.Ε.Λ. Κορυδαλλού Αθηνών και κέρδισε με 4-3 και αυτό το αποτέλεσμα έφερε το 4 ΓΕΛ Κοζάνης στην τετράδα. Στον ημιτελικό αντίπαλός, ήταν το Γ.Ε.Λ. Πανοράματος Θεσ/νικης. Ο αγώνας ήταν πραγματικό ντέρμπι και κρίθηκε στο έκτο παιχνίδι στο κόντρα σετ με 13-11. Τελικό σκορ ήττα με 2-4.Στο μικρό τελικό η ομάδα του 4 ΓΕΛ Κοζάνης αντιμετώπισε το Γ.Ε.Λ. Π. ΦΑΛΗΡΟΥ και κέρδισε με 4-3 κατακτώντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Οι διακριθέντες μαθητές μας έχοντας ως εφόδια το υποδειγματικό ήθος, την ιδανική συμπεριφορά και την εργατικότητα τους, έφεραν στο σχολικό αθλητισμό της Κοζάνης μία ακόμη επιτυχία η οποία αποτελεί αφετηρία και φωτεινό παράδειγμα για όλους τους μαθητές και μαθήτριες του νομού μας, οι οποίοι αγωνίζονται στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες την φετινή χρονιά.

Συγχαρητήρια αξίζουν εκτός από τους μαθητές του σχολείου και τον συνοδό τους στον καθηγητή Φυσικής Αγωγής του 4ου Λυκείου κ. Παπαστέργιο Αντώνη και στο διευθυντή του 4 ΓΕΛ Κοζάνης κ. Γιαννακόπουλο Χαράλαμπο.

Ευχόμαστε σε όλους τους συντελεστές των Σχολικών Αγώνων να έχουν δύναμη και κουράγιο ώστε να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για την επιτυχημένη διοργάνωση τους και για αθλητικές-σχολικές διακρίσεις, οι οποίες στις δύσκολες συγκυρίες που αντιμετωπίζει η χώρα και η περιοχή δίνουν την ελπίδα και την αισιοδοξία που χρειάζεται η Κοζάνη για να τις ξεπεράσει.

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Κοζάνης

Δρ. Σαββιλωτίδης Κοσμάς
Από το Blogger.