Header Ads

Γιώργος Κωτσίδης: “Δηλώνω “παρών” στη διεκδίκηση του Δήμου Εορδαίας”

Με μια πολιτική εκδήλωση, που κέρδισε τις εντυπώσεις, τόσο από άποψη συμμετοχής και ανταπόκρισης του κόσμου, όσο και με την άμεση, ουσιαστική και γεμάτη λογικούς προβληματισμούς ομιλία του, ο κ. Γιώργος Κωτσίδης, από την αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας, επανέλαβε την πρόθεσή του να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Εορδαίας, απαντώντας έτσι, στα διάφορα “παπαγαλάκια”, τα όποια, όπως σημείωσε, προκαταλαμβάνουν γεγονότα ή “παπαγαλίζουν” διάφορα για να πετύχουν το σκοπό τους.

Εντάσσοντάς τα στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, ο κ. Κωτσίδης μίλησε για τον εθελοντισμό, την ΔΕΗ, την τηλεθέρμανση, την πολιτισμικότητα, την ιστορία και φυσική ομορφιά της Εορδαίας, αλλά και το συνδικαλιστικό κίνημα, στο οποίο, όπως ανέφερε, παρά τις αρνητικές πτυχές του, η περιοχή οφείλει πολλές κατακτήσεις.
“H εμπειρία των τελευταίων τρεισήμισι χρόνων ως αντιπολίτευση μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω πιο κοντά στους ανθρώπους . Ποτέ δεν επιδίωξα να με αποκαταστήσει κάποιος άλλος. Δεν υπήρξα ποτέ ρίψασπις . Εγώ είμαι έτοιμος να κάνω την ανατροπή. Αν δεν το θέλετε, υποτάσσομαι στη βούλησή σας”, ανέφερε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα το παλέψει μέχρι τέλους, ώστε να συμμετάσχει ως επικεφαλής συνδυασμού στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Εορδαίας.


Από: kozan.gr
Από το Blogger.