Header Ads

Συνέντευξη τύπου του Ηλία Κασιδιάρη στην Κοζάνη (Δελτίο τύπου-Φωτογραφίες)

Την Κυριακή 9 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης η συνέντευξη τύπου του συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, βουλευτή της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με την Ελληνική Αυγή.



Στα κατάμεστα από κόσμο γραφεία μας, αρχικά συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους, έγινε διάλογος για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, για τις διώξεις της χούντας των Σαμαροβενιζέλων και τις φυλακίσεις του Αρχηγού μας, των βουλευτών μας, των στελεχών μας και ολόκληρης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής που μεθοδεύουν, καθώς και για τις επικείμενες Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές.

Στις 14:00 ξεκίνησε η συνέντευξη τύπου με παρόντες πλήθος δημοσιογράφων τοπικών ΜΜΕ και όλων των τηλεοπτικών σταθμών του ν. Κοζάνης.
Ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρθηκε στις γελοίες μεθοδεύσεις του καθεστώτος να θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή ελπίζοντας ότι δεν θα λάβει μέρος στις εκλογές, στην άρση ασυλίας του συνόλου της Κ.Ο. του κινήματος μας και τις αστείες κατηγορίες με τις οποίες θέλουν να προφυλακίσουν όλους τους βουλευτές μας και στην απελπισία της τρεμάμενης κυβέρνησης Βενιζέλου-Σαμαρά να πάρει ένα ξεροκόμματο επικοινωνιακής στήριξης από την τρόικα για να τη βγάλει μέχρι τις εκλογές.
Για την Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Μακεδονία εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο συνδυασμός μας θα κερδίσει στις εκλογές και θα διοικήσει την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας διότι οι πολίτες της Περιφέρειας μας ζητάνε πραγματική αλλαγή και χρηστή διοίκηση από πατριώτες με καθαρά χέρια, νέες ιδέες, αγωνιστικότητα και όρεξη να προσφέρουν πραγματικά στον τόπο τους.
Δήλωσε επίσης πως σε περίπτωση πρωτιάς του κόμματος του θα ζητηθεί ψήφος ανοχής απ’ όλα τα κόμματα, ώστε να καταγγελθεί το μνημόνιο. Η θέση της Χρυσής Αυγής για τη ΔΕΗ είναι ξεκάθαρη τόνισε ο κ. Κασιδιάρης αναφέροντας ότι «η Ελληνική Ενέργεια πρέπει να μείνει υπό κρατικό έλεγχο και σε Ελληνικά χέρια».




Από το Blogger.