Header Ads

149 καταστήματα Αρβανιτίδης μετονομάζονται άμεσα σε Carrefour

Συμβόλαιο δικαιόχρησης με την εταιρεία Karipidis Bros, στην ιδιοκτησία της οποίας περιήλθε η εταιρεία σούπερ μάρκετ Αρβανιτίδης Α.Ε., υπέγραψε η Μαρινόπουλος Α.Ε.



Η σχετική συμφωνία αφορά στο σύνολο του δικτύου των 149 καταστημάτων της Αρβανιτίδης Α.Ε., το οποίο πλέον θα λειτουργεί υπό καθεστώς δικαιόχρησης, με τα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας να μετονομάζονται άμεσα σε Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express, αναβαθμίζοντας πλήρως την εικόνα και την οργάνωσή τους.

Σε ό,τι αφορά την αποθήκη που λειτουργεί η Αρβανιτίδης Α.Ε. στη Βέροια, εφεξής θα τροφοδοτεί τα καταστήματα του δικτύου με νέα γκάμα προϊόντων, στα οποία θα περιλαμβάνονται και τα προϊόντα με σήμα «Carrefour».

Η προβληματική βορειοελλαδική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Αρβανιτίδης, πέρασε πριν λίγες ημέρες -μετά από διαπραγματεύσεις δύο μηνών- στα χέρια του επιχειρηματία Θόδωρου Καρυπίδη, του επονομαζόμενου «βασιλιά της παλέτας» στη Νάουσα και προέδρου του Α.Σ. Ειρηνούπολης Ημαθίας, που πρόσφατα διεκδίκησε και την ΠΑΕ Εργοτέλης.

Η Karipidis Bros, απέκτησε το 100% του μετοχικού κεφαλαίου και τη διοίκηση της Αρβανιτίδης, που εδώ και αρκετό καιρό κινούνταν στο χείλος της καταστροφής, με τα 149 καταστήματά της να αδειάζουν και τους 1.500 εργαζομένους να είναι απλήρωτοι σχεδόν έξι μήνες.

Με την εξαγορά -για την οποία έχει εξασφαλιστεί δανεισμός- η Karipidis Bros ανέλαβε χρέη ύψους 21.000.000 ευρώ της Αρβανιτίδης προς το ΙΚΑ και 3.500.000 ευρώ προς την Εφορία, αλλά και την εξόφληση των εργαζόμενων, βάσει χρονοδιαγράμματος που από κοινού συμφώνησαν, στο επόμενο διάστημα

tanea.gr
Από το Blogger.