Δύο πληρωμές για το επίδομα παιδιού τις επόμενες 40 ημέρες

Δύο πληρωμές αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε λιγότερο από 30 ημέρες για το επίδομα παιδιού.
Δύο πληρωμές για το επίδομα παιδιού αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέσα λιγότερο από 30 ημέρες. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, στο τέλος του μήνα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η τακτική δίμηνη πληρωμή του επιδόματος παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ μαζί με αρκετά άλλα επιδόματα.
Ωστόσο, στο τέλος Ιουνίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η πληρωμή για το έκτακτο επίδομα παιδιού που είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προ εβδομάδων.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες οκτώ νέα μέτρα στήριξης για τους πολίτες, με στόχο την αντιμετώπιση της οικονομικής πίεσης και της συνεχιζόμενης ακρίβειας.
Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει η θέσπιση νέο έκτακτο επίδομα παιδιού σε χιλιάδες οικογένειες: πρόκειται για εφάπαξ ενίσχυση 150 ευρώ ανά παιδί, η οποία θα καταβληθεί χωρίς αίτηση στα τέλη Ιουνίου. Το μέτρο αφορά περίπου 1 εκατομμύριο νοικοκυριά, δηλαδή σχεδόν το 80% των οικογενειών με παιδιά, καλύπτοντας πάνω από 3 εκατομμύρια πολίτες. Όπως είπε η πληρωμή είναι προγραμματισμένο να γίνει προς το τέλος Ιουνίου.







