Header Ads

Βαρυμπόμπη: Παρανάλωμα 12.500 στρέμματα και πάνω από 100 σπίτια και επιχειρήσεις

Σημαντικά βελτιωμένη είναι η εικόνα από την καταστροφική φωτιά στη Βαρυμπόμπη όπου υπάρχουν διάσπαρτες αναζωπυρώσεις αλλά χωρίς σοβαρά προβλήματα, σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος εκτίμησε ότι η κατάσταση στη συγκεκριμένη περιοχή θα είναι οριοθετημένη εντός της ημέρας.

Σε έκτακτη ενημέρωση που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο κ.Χαρδαλιάς προέβη σε έναν πρώτο θλιβερό απολογισμό, λέγοντας ότι 12.500 χιλιάδες στρέμματα έχουν καεί, 76 σπίτια έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές και 18 μερικές, ενώ 27 επιχειρήσεις έχουν σοβαρές ζημιές. Επιπλέον, τουλάχιστον 82 οχήματα έχουν καταστραφεί ολοσχερώς και 64 έχουν μερικές ζημιές.

Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η ανθρώπινη ζωή, η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω και πέρα από ο,τιδήποτε άλλο τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Οπως είπε από χθες το βράδυ σημειώθηκαν 41 νέες πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα.

 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.