Header Ads

Αγωγή από Χάρι και Μέγκαν κατά παπαράτσι: Drone και κυνηγητό για τον Άρτσι

Ο Χάρι και η Μέγκαν, κατέθεσαν αγωγή εναντίον παπαράτσι, καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο τους, χρησιμοποιήθηκαν drone και άλλες μέθοδοι για να βγάλουν φωτογραφίες του 14 μηνών γιου τους Άρτσι-Χάρισον, ενώ βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού τους στο Λος Άντζελες, χωρίς άδεια.

Στην αγωγή αναφέρεται ότι οι φωτογράφοι, οι οποίοι δεν έχουν ταυτοποιηθεί, παραβίασαν τους νόμους περί ιδιωτικής ζωής της Καλιφόρνια όταν έστειλαν drone πάνω από το σπίτι του ζευγαριού για να φωτογραφήσουν την οικογένεια, ενώ τους κατηγόρησαν ότι άνοιξαν ακόμη και τρύπες στον φράχτη του σπιτιού. 

«Κάθε άτομο και μέλος οικογένειας στην Καλιφόρνια έχει από τον νόμο το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή μέσα στο σπίτι. Κανένα drone, ελικόπτερο ή τηλεφακός δεν μπορεί να το αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα», δήλωσε ο δικηγόρος του ζευγαριού, Μάικλ Καμπ, σύμφωνα με την Washington Post. «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ καταθέτουν αυτήν την αγωγή για να προστατεύσουν το δικαίωμα του γιου τους στην ιδιωτική ζωή στο σπίτι τους, χωρίς να εισβάλουν φωτογράφοι και να σταματήσουν όσους επιδιώκουν να επωφεληθούν από τέτοιες παράνομες ενέργειες».

Από τον περασμένο Μάρτιο, οπότε και εγκαταστάθηκαν στις ΗΠΑ, ο Χάρι και η Μέγκαν ζουν σε έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς.

Σύμφωνα με το Vanity Fair, ο Χάρι ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας από τη γέννηση του και φέρεται να κατηγορεί τα ταμπλόιντ για τον τραγικό θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, είναι πολύ αναστατωμένος από την παρενόχληση που υφίσταται καθημερινά η οικογένεια του και αρνείται η γυναίκα και ο γιος του να γίνουν, όπως ο ίδιος λέει, βορά στον κίτρινο Τύπο. 

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Vanity Fair

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.