Header Ads

Γαβριήλ Νικολαίδης: Ο Cool Artisan γράφει για το αγαπημένο του spot

Σαν παιδί των βορείων προαστείων, το The Mall Athens ήταν, είναι και θα είναι πάντα ένα βασικό σημείο αναφοράς για μένα. Και μάλιστα, ένα ”σημείο αναφοράς” που μου λύνει τα χέρια σε πολλά ζητήματα που δεν έχουν άμεσα σχέση με το, λατρεμένο όλων μας, shopping. Γι’αυτό και όταν μου ζητήθηκε να γράψω ένα κείμενο με τους λόγους που το προτιμώ, ήξερα ότι δεν μπορώ παρά να μιλήσω ειλικρινά, μέσα από τα βιώματά μου, παραθέτοντας όλους τους λόγους που το The Mall Athens αποτελεί βασικό κομμάτι της ζωής μου τα τελευταία χρόνια.

1. Γιατί δεν αντέχω τη ζέστη
Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει τόσο πιο επιβεβλημένη γίνεται μια βόλτα στο The Mall Athens. Φτάνω εύκολα με το αμάξι μου, παρκάρω γρήγορα και άνετα, ανεβαίνω στα δεκάδες καταστήματα, παίρνω τον καφέ μου στο χέρι, κανω με ηρεμία τα ψώνια μου και επιστρέφω στο αμάξι, εξ’ίσου χαλαρά. Χωρίς να με νοιάζει αν έξω έχει χτυπήσει σαραντάρια.

2. Γιατί αυτή την περίοδο το πάρκινγκ είναι δωρεάν
Aπό Δευτέρα έως Παρασκευή, με αγορές άνω των 20 ευρώ στα εμπορικά καταστήματα, 5 ευρώ στα καταστήματα εστίασης ή με ένα εισιτήριο από το Village Cinema μέσα στο The Mall Athens, έχεις δωρεάν πάρκινγκ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δείξεις την απόδειξη ή το εισιτήριο στο γραφείο πληροφοριών για να μηδενιστεί το εισιτήριο σου. Η διαδικασία είναι πολύ απλή,  θα σου πάρει λιγότερο από ένα λεπτό και θα βγεις κερδισμένος.

3. Για να τακτοποιήσω πολλές δουλειές, με μια μόνο βόλτα

Όπως σου είπα και πριν, το The Mall Athens δεν είναι μόνο για ψώνια. Έχει ένα εξαιρετικό σουπερμάρκετ για να γεμίσεις και το ψυγείο, αλλά και μια τράπεζα που είναι ανοιχτή και το Σάββατο! Εκεί βρίσκεις ακόμα ένα μεγάλο φαρμακείο αλλά και ένα κομμωτήριο, ανοιχτά ώρες καταστημάτων.

4. Για ψώνια, για φαγητό, για σινεμά 
Όταν τελειώνω από τη δουλειά αργά το απόγευμα και θέλω να προλάβω λίγο last minute shopping αλλά και να δω τους φίλους μου για ένα γρήγορο dinner ή σινεμά το The Mall Athens είναι μονόδρομος.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.